luni, 27 iunie 2011

REVIZUIREA CONSTITUTIEI, REGIONALIZAREA TARII, ATAC LA REGELE MIHAI SI ACUM DECONCENTRATELE - OARE CE VREA BASESCU?

M-am saturat de atatea stiri, cu ce a mai copt presedintele nostru, drag, scump si iubit. Oare ce urmareste el , in intensa lui lupta cu schimbarea si reformarea statului?
Dupa umila mea parere, singurul interes al presedintelui este ,ce anume va face partidul dansului la urmatoarele alegeri. Presat din interior, probabil si mai mult ca sigur, de " greii si vechii" partidului, pe care a reusit "sa-i faca" la alegerile pentru sefia PDL-ului, este foarte "stresat" sa salveze o situatie, care, dupa parerea mea nu mai poate fi salvata.
Domnia sa, se chinuie de ceva vreme sa-i supere pe colegii de cualitie si sa iasa de la guvernare, pentru a fi nevoit sa formeze un alt guvern, poate de tehnocrati, dar mult mai sigur si mai convenabil, din opozitie. Pana acum nu i-a iesit, pentru ca si UDMR-ul tine cu dintii de facilitatile puterii. Si pe dansii, ii intereseaza de alegatorii domniilor lor, in aceeasi masura ca si pe cei din PDL.
De ce vrea acest lucru, simplu: tara nu mai este guvernabila. La inceputul lui 2012, vom incepe sa platim imprumuturile. Intrebarea este cu ce? Economia noastra care "duduie", mai are putin si intra in colaps. Marea ramura aducatoare de valuta a Romaniei, nu era altceva decat "ramura capsunarilor", care, din cauza crizei mondiale, e pe duca.
Asa incat, nu ar fi foarte usor sa inceapa sa urle pdl-istii, ca uite unde au dus tara cei din USL sau PNL sau ... cine o musca momeala cu conducerea tarii? Se bazeaza pe faptul ca romanul uita repede.(oare?)
Domnul presedinte, a lansat regionalizarea tarii, dar, nu i-a iesit. La intalnirea de la Cotroceni, am vazut un presedinte destul de disperat, care a incercat o " smeneala", asa cum , probabil incerca pe vremea cand, singur a recunoscut, facea bisnita in port. La intrebat pe Crin Antonescu, cat o sa mai stea PNL-ul in opozitie, exact cu o atitudine de bisnitar. Atunci cand Crin Antonescu i-a raspuns, ca PNL va ramane in opozitie, Basescu a avut un gest, total necontrolat, pe care l-am mai vazuit la cei care se ocupau cu "smeneala". Si-a bagat mainile in buzunare, ne mai tinand cont ca este presedintele tarii si a ridicat din umeri, de genul "n-a muscat, ma-sa pe gheata".
In aceeasi zi, suparat nevoie mare, l-a atacat pe Regele Mihai. De ce? Simplu.
Daca se va preconiza cumva un esec total pentru PDL, atunci, o reintoarcere la monarhie sau o candidatura a Printului Paul... ce ar fi de colea? Doar ia botezat copilul! Atunci, asemeni lui Putin, ce ar fi rau, sa fie prim ministru?!
Nici asta nu a picat prea bine...
Acum a venit cu "deconcentratele" (eu cand aud cuvantul asta, ma gandesc la furaje si la porci, Doamne iarta-ma!)
E foarte simplu: vrea sa faca economie... Sigur va consta de trei sau de patru ori mai mult decat acum. Asa e la noi.
Daca "cine trebuie" citeste acest articol, atunci poate il sfatuieste pe d-l Basescu, sa plece, acum cat mai poate. Romania este la o jumatate de pas de " praf si pulbere". Sa nu uite de profetiile care il privesc si daca vrea sa mai aiba o sansa sa scape, sa plece si sa ne lase in pace. Nimeni nu va zice ca e las. Toata lumea il va aprecia si poate va ramane in istorie, ca singurul presedinte post - decembrist, care a facut ceea ce trebuia.
Altfel, va fi... vai si amar si de noi , dar si de el.
Cine are urechi de auzit sa auda si minte de judecat, sa judece!

Articol scris de Sfatuitoarea

29 IUNIE- POMENIREA SFINTILOR MARI APOSTOLUI PETRU SI PAVEL

Sfintii Apostoli Petru si Pavel
Luna iunie in 29 zile: pomenirea Sfintilor, slavitilor si intru tot laudatilor si mai marilor Apostoli Petru si Pavel
Sursa: Proloagele – Vieţile Sfinţilor si cuvinte de invatatura
Pentru acesti doi Apostoli, pricina de lauda nu va afla nimeni mai mare alta, decat lauda, pe care le-a dat-o, Domnul Insusi, fiecaruia. Ca, pe Petru l-a fericit, pentru marturisirea Lui, numindu-l “Piatra” si pe adevarul marturisirii lui a zidit Biserica Sa; iar, pe Pavel l-a numit “Vas ales”, care avea sa poarte numele Domnului, inaintea tiranilor si a imparatilor. Dar, iata, alte cateva cuvinte despre aceste slavite capetenii ale Apostolilor.

Sfantul Apostol Petru, mai intai, era pescar din Betsaida, la Marea Galileii si se chema Simon, inainte de a se intalni cu Domnul. Era frate cu Sfintul Apostol Andrei, “Cel intai chemat” la slujirea credintei. Era cel mai varstnic dintre cei doisprezece ucenici si, deseori vorbea in numele Apostolilor, rugand pe Invatatorul sa le talcuiasca intelesul tainelor credintei. Era o fire infocata, cinstita si plina de rodire pentru Hristos si gata, oricand, la uitarea de sine. Cu toata dragostea pentru Iisus Hristos, nu si-a putut invinge slabiciunea, lepadandu-se de trei ori de Domnul sau, tocmai cand Acesta era batjocorit si purtat de la Ana la Caiafa. Dar, cu multe lacrimi si cu mult zbucium, a ispasit el intreita lui lepadare de Domnul, iar, la cea de a treia aratare a Domnului Inviat, ucenicilor Sai, Petru redobandeste vrednicia de Apostol, marturisind de trei ori dragostea lui catre Mantuitorul.
Dupa Inaltarea la cer a Domnului si dupa pogorarea Duhului Sfant, a inceput stradania, cea fara odihna, pentru raspandirea credintei si, ca si ceilaiti Apostoli, Sfantul Petru nu a precupetit nici o osteneala pentru implinirea poruncii Mantuitorului, de a vesti adevarul mantuirii. A strabatut drumuri lungi si grele, propovaduind Evanghelia in Iudeea, in Antiohia si in Pont, in Galatia, in Capadochia si in Bitinia, ajungand pana la Roma. Desi, mai varstnic, se supune intru totul, hotararilor luate la Sinodul Apostolilor din anul 51. Peste tot, a intemeiat biserici, a invatat, a mangaiat, a intarit credinta si nadejdea primilor crestini. Cand n-a putut ajunge la frati, a luat pana si a scris cele doua Epistole din Noul Testament, comori de invatatura, care depasesc aurul si pietrele scumpe.

Marele pescar si-a incheiat stradania si viata la Roma, cetatea cezarilor. La anul 67, in ziua de 29 iunie, Sfantul Petru a indurat moarte de Mucenic, in vremea prigoanei impotriva crestinilor, dezlantuita de crudul imparat Nero. Pe colina Vaticanului, acolo unde astazi se inalta stralucita basilica ce-i poarta numele, verhovnicul Apostolilor a fost rastignit cu capul in jos, pecetluind, cu sangele sau, credinta si dragostea lui fata de Mantuitorul Hristos.
Sa privim, acum, spre cealalta capetenie a Apostolilor, Sfantul Apostol Pavel. A fost barbat invatat, fariseu si rabin in religia evreilor, ucenic al lui Gamaliel si cunoscator al intregii invataturi din vremea sa. Se numea Saul inainte de a veni la credinta si era de fel din Tarsul Ciliciei. Imputernicit de sinedriul din Ierusalim, Pavel a prigonit cumplit pe cei ce marturiseau credinta in Hristos si propovaduiau Invierea Lui. Pe cand calatorea, spre cetatea Damascului, spre a prinde pe crestinii de acolo, Saul a vazut pe Domnul, Care i S-a aratat in chip minunat, si a crezut in El, lepadand ratacirea in care traise pana atunci. Din clipa aceea, Saul s-a dovedit un neinfricat propovaduitor al credintei crestine si sub noul nume de Pavel, a fost unul din cei mai mari Apostoli ai lui Hristos. El a dus vestea cea buna a Evangheliei Domnului printre popoarele pagane, binevestind in multe locuri din Rasarit, trecand prin Grecia, la Atena, la Corint, in Asia si in Macedonia si ajungand pana la Roma.

In lungile si obositoarele lui calatorii, a indurat nenumarate primejdii, a suferit batai, a fost intemnitat, a indurat foamea si setea. Nici o suferinta nu i-a micsorat ravna de propovaduire a credintei, nici o primejdie nu l-a inspaimantat. Prin toate cetatile, pe unde a trecut, a intemeiat obsti crestine, de care s-a ingrijit tot timpul, sfatuindu-le si indrumandu-le prin epistolele, pe care le trimitea catre frati, cand se afla departe, epistole din care ni s-au pastrat patrusprezece, ca un adevarat tezaur al vietii lui Hristos, ca o adevarata stiinta a mantuirii. Sfantul Apostol Pavel a fost numit “Apostolul Neamurilor”, ca unul ce a vestit cel mai mult pe Hristos, printre popoarele pagane din acele timpuri, iar sfarsitul sau a fost cu moarte de mucenic taindu-i-se capul cu sabia, in aceeasi zi cu Sfantul Petru si sub acelasi imparat Nero, la marginea Romei, pe drumul ce duce de la Roma spre mare.
Sa cinstim necontenit pe acesti mari ctitori ai credintei noastre. Cat vor dura cerul si pamantul, faptele si maretia Sfintilor Apostoli nu se vor sterge din istoria mantuirii. Sa-i chemam in rugaciunile noastre si sa fim recunoscatori. Prin credinta, suntem de-a pururea ucenicii Apostolilor.
Sursa: LUPTA PENTRU ORTODOXIE

Increderea in SINE



In vremurile atat de agitate si mereu surprinzatoare pe care le traim, Increderea in Sine a devenit un instrument de supravietuire. Asa cum e lanterna in mijlocul intunericului sau bricheta intr-o padure rece si intunecata. Increderea in Sine este paiul de care ne agatam intr-o viata ce curge vijelios fara sa ne lase sa ne dumirim, sa ne instalam confortabil, pentru ca un val nou de evenimente ne obliga in permanenta sa ne adaptam, sa ne verificam reperele. Repere inghitite adesea de vartejurile vietii. Si stai si te intrebi ce mai este sigur si stabil in aceste vremuri, pe ce mai poti conta, ce este peren, real, profund si garantat? Nimic in afara de propria ta fiinta. In care trebuie sa te increzi. Cand toate celelalte repere dispar, cand contextele, oamenii, notiunile, convingerile si credintele se naruie, singurul lucru sigur este fiinta ta. Pe care trebuie s-o cunosti al naibii de bine pentru ca a sti exact pe ce contezi. Increderea in Sine este inceputul.
De unde incepe increderea?
Increderea in Sine nu are legatura cu reusitele tale, cu performantele sau cu puterile tale. Acestea sustin increderea, dar nu sunt cauza lor. Pentru ca performantele sunt efectele existentei Sinelui. Increderea in Sine vine din relatia constiintei tale cu Sinele tau, cu scanteia ta divina, cu spiritul tau, cu Viata. Increderea in Sine este credinta ta in divinul launtric. Divinul nu are atribute. El exista, pur si simplu. Divinul, revelat sau ascuns, genereaza atribute. El fiind insa lipsit de atribute pentru ca El este in afara oricarei descrieri, a oricarei definitii.
De aceea, increderea in Sine vine de undeva de dincolo de calitati, de trasaturile de succes, de reusite, de pregatire, dincolo de parerile tale despre tine si de parerile celorlalti referitoare la tine. Increderea in Sine ESTE. Sinele ESTE. Scanteia divina ESTE. Dumnezeu ESTE. Si ca urmare a acestei prezente si a simtirii tale constiente a acestei prezente in tine, apare increderea in Sine.
Nu calitatile tale te determina sa ai incredere in tine. Ci natura ta divina. Cand ai incredere in natura ta divina totul devine posibil. Si din acest posibil Sinele te ghideaza sa iti doresti in mod particular in viata ta acele lucruri care te ajuta sa traiesti la cel mai inalt nivel experienta de fi tu ca persoana. De-a fi Sine intr-o persoana, cu identitate sociala, cu trup, cu aspiratii, cu un destin.
Sinele, mai presus de defintiile tale
Cand increderea ta este ancorata in calitatile tale, in frumusetea si tineretea ta, in sanatatea si vigoarea ta, in corpul tau, in abIlitatile tale, in relatiile tale, in contexte favorizante, ce faci cand incepi sa pierzi toate acestea? Spui gata, am pierdut increderea in MINE odata cu pierderea pozitiei, cu sustinerea altora, odata cu aparitia cheliei, cu pierderea danturii, cu instalarea batranetii, odata cu pierderea partenerului sau cu plecarea copiilor? Atat a fost? Unde mai este increderea in Tine cand ea este ancorata in lucruri exterioare? Pentru ca si propriile tale calitati si trasaturi sunt exterioare TIE. Ele sunt ale tale dar nu sunt TU. Ca dovada ca paradontoza (desi erai atat de mandru de liniara ta dantura alba ce credeai ca este atuul tau definitoriu) nu te opreste sa continui sa existi. Asa cum continui sa existi si dupa divort desi credeai ca mariajul sau partenerul te definea. Continui sa existi chiar si cand pierzi slujba sau simpatia sefilor desi aveai incredere in acestea si credeai ca te definesc profesional. Asa cum continui sa existi chiar daca pierzi sanatatea si te ameninta moartea.

Sinele,Eu-l divin

Ceva mai presus de noi si mai profund in noi ne insufleteste. Este o substanta imanenta, aflata in noi inca din primul moment al fiintarii noastre in aceasta viata si chiar de dincolo de viata. Este ceva mai presus de om si mai aproape de substanta divina a vietii.
Divinul din noi nu avem voie sa il tradam niciodata, sa ne decuplam de la el. Pentru ca este sursa vietii, a intregii noastre fiinte, a tuturor definitiilor noastre, a tuturor actiunilor noastre.
A avea incredere in Sine insemna sa iti ancorezi increderea in Dumnezeu. De aceea increderea in Sine nu are legatura cu ce ai, cu ce ai dovedit ca poti, ci cu ce ESTI. De aceea cand nu ai nimic, cand nu stii ce sa faci, cand nu stii cum te vei descurca, cand nu stii ce raspuns vei da, cand nu stii cum sa rezolvi o problema, SA AI INCREDERE IN TINE. In divinul din tine. Pentru ca numai divinul din tine il poate auzi pe Dumnezeu cand sta la taifas cu TINE.
Dincolo de ceea ce ai, de ce detii, exista un TU mai profund. Acest TU mai profund este spiritul tau. Sinele. Iar increderea trebuie ancorata acolo. Calitatile tale reflecta apropierea de Sine. Defectele si slabiciunile arata separarea de Sine si de multe ori chiar ele sunt cele care te determina sa revii la sursa ta divina.
Cand increderea noastra este in Sine, nimic nu ne poate clinti din noi insine. Iar aceasta statornicie nu e incapatanare. Este puterea de a te lasa mereu respirat de viata si prin asta in Viata.
Camelia Patrascanu
www.horoscoptv.ro
Sursa: Dincolo de Orizont

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Citez din articolul New Study Finds Direct Link Between Vaccines and Infant Mortality:
Un recent studiu socant publicat intr-o revista medicala de prestigiu indica o legatura statistica directa intre dozele de vaccinuri si mortalitatea infantila in tarile dezvoltate, sugerand ca prin cresterea numarului de inoculari administrate fortat copiilor de catre autoritatile medicale, in special in Statele Unite unde se administreaza cantitatea cea mai mare de vaccinuri si de asemenea se inregistreaza  cel mai mare numar de decese infantile, are de fapt un impact daunator asupra sanatatii.

Studiul intitulat Rata de mortalitate infantila regreseaza contrar numarului de vaccinuri administrate de rutina: Este o toxicitate biochimica sau sinergetica? a fost efectuat de catre Z. Miller si Gary S. Goldman. A fost publicat in Human and Experimental Toxicology, indexata de Biblioteca Nationala de Medicina.
Conform biografiei sale, “Goldman a lucrat ca recenzent pentru Jurnalul Asociatiei Medicale Americane (JAMA), Vaccine, AJMC, ERV, ERD, JEADV, si Jurnalul Medical Britanic (BMJ). Este inclus in Comisia Editoriala de Cercetare si Recenzii in Biostiinta.”
Miller, un jurnalist medical si directorul institutului Thinktwice Global Vaccine Institute, a studiat pericolul vaccinurilor de 25 de ani.
“Conform analizei de regresie liniara simpla, ratele de mortalitate infantila indica o corelatie semnificativa statistic intre cresterea dozelor de vaccinuri si cresterea cazurilor de decese infantile.” arata studiul, adaugand ca rezultatele cer  o investigatie “esentiala” a corelatiei intre dozele de vaccinuri, toxicitatea biochimica sau sinergetica si mortalitatea infantila.
In ciuda faptului ca in Statele Unite se administreaza cel mai mare numar de vaccinuri din toate tarile dezvoltate, 26 inaintea implinirii varstei de un an, rata de mortalitate infantila este mai ridicata decat in alte 33 de tari in care se administreaza mai putine vaccinuri. Acest studiu ilustreaza clar faptul ca tarile dezvoltate care administreaza mai putine vaccinuri intampina un risc mai scazut de mortalitate infantila, sugerand o legatura directa intre efectele secundare ale vaccinarii si decesele infantile.
   De exemplu, cele doua tari dezvoltate ce necesita imunizarea copiilor cu cea mai scazuta cantitate de vaccinuri, sunt in capul listei pentru cele mai scazute rate de mortalitate infantila.
Din cele zece tari dezvoltate cu cele mai scazute rate de mortalitate infantila, sapte se regasesc in topul celor zece tari ce administreaza cele mai putine vaccinuri.
Prin comparatie, tabelul tarilor aranjate in functie de administrarea celor mai putine vaccinuri este foarte similar cu tabelul tarilor aranjate dupa ratele de mortalitate infantila.
Desi  administreaza cele mai multe vaccinuri, SUA are cea mai ridicata rata de mortalitate infantila din toate tarile dezvoltate, in medie 6,22 de decese la mia de nou-nascuti. Are o rata de mortalitate infantila mult mai ridicata decat Cuba sau Slovenia in ciuda cheltuielilor ridicate alocate pentru sanatate.

Tabelul din stanga arata tarile cu cele mai putine decese infantile in capul listei. Tabelul drept arata tarile cu cel mai mic numar de vaccinuri administrate in capul listei. Observi un tipar? Statele Unite in care se administreaza cele mai multe vaccinuri copiilor, de asemenea are cel mai mare numar de decese infantile la mia de nasteri din tarile dezvoltate.
Corelatia dintre vaccinuri si mortalitatea infantila au un context mai sinistru considerand ca in conferinta TED din Februarie 2010, Bill Gates, un sustinator entuziast al programelor de vaccinare, a declarat ca vaccinurile ar trebui sa fie folosite pentru reducerea populatiei globale in scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon.
Gates este un eugenist declarat dorind reducerea drastica a populatiei globului in numele combaterii incalzirii globale. Este alarmant din moment ce Fundatia Bill si Melinda Gates finanteaza productia si distributia vaccinurilor destinate lumii a treia.
Dezaproband faptul ca populatia se indreapta catre noua miliarde , Gates a declarat ca, “Daca facem o treaba buna cu noile vaccinuri, asigurarea seviciilor de sanatate publica, serviciile de sanatate reproductiva, se poate scadea numarul cu poate 10-15%.”
Gates a continuat in Iulie 2010 cu Aspen Ideas Festival in Aspen Colorado, pledand pentru “death-panels”, implicand ca pacientii in varsta urmand tratamente costisitoare are trebui sa fie lasati sa moara, banii cheltuindu-se altundeva.
Fiind unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, Gates se intalneste cu alti miliardari in secret pentru a discuta modalitati de a scadea populatia globului. Cea mai recenta intalnire, unde au participat David Rockefeller Jr, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner si Oprah Winfrey, a avut loc pe 5 Mai 2009 la resedinta lui Sir Paul Nurse, un biochimist britanic laureat al Premiului Nobel si presedintele Universitatii Rockefeller din Manhattan.
Parintii devin din ce in ce mai educati in legatura cu riscurile numarului crescand de vaccinuri fortate copiilor lor. Programul de imunizare din SUA recomanda ca toti nou-nascutii sa primeasca 26 de vaccinuri inainte sa implineasca un an. Conform unui sondaj de opinie efectuat in luna August al anului trecut, 52% dintre americani sunt ingrijorati in legatura cu siguranta vaccinurilor.
Efectele secundare ale vaccinurilor, bolile, si decesele sunt in crestere, ceea ce va cauza implozia musamalizarii supervizata de industria farmaceutica, mai multi oameni vor refuza vaccinurile cunoscand faptul ca inocularile au o legatura mai stransa cu profiturile decat cu protectia sanatatii publice.
Citeste studiul complet la http://www.scribd.com/doc/54772978/Infant-Mortality-Rates-Regress-w-Higher-No-of-Vaccine-Doses
*********************
Paul Joseph Watson este redactor pentru Prison Planet.com si autorul cartii Order Out Of Chaos. Watson are si rolul de gazda de rezerva pentru The Alex Jones Show.
Comentariu saccsiv:
   Site-urile lui Alex Jones trebuie citite cu oarece rezerve, deoarece solutiile propuse duc din pacate tocmai spre reala NOM.
FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …
Dar materialul de mai sus merita toata atentia …
Cititi va rog si:
ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale
VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …
Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE
Bill Gates si David Cameron: “Alianţa globală pentru vaccinuri”. Rezultat: 243 milioane de copii vaccinati
 
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Descoperire uimitoare in Rwanda!?






Cimitirul extraterestrilor pe Pamant. Resturi de fapturi uriase, descoperite in Rwanda.
O echipa de arheologi a descoperit un cimitir misterios in mijlocul junglei, langa orasul Kigali, din Rwanda. Ramasitele apartin unor creaturi uriase, care nu se aseamana deloc cu oamenii.
Potrivit oamenilor de stiinta care au studiat cazul, creaturile descoperite au fost ingropate in cimitirul din Rwanda in urma cu 500 de ani. La inceput, arheologii credeau ca au dat peste ruinele unui asezamant uman, insa dupa ca au studiat mai mult cazul, au ajuns la concluzia ca in zona nu s-a aflat niciodata vreo forma sau asezare omeneasca.
Cele 40 de morminte au ingropate in ele aproape 200 de ramasite, pastrate perfect. Creaturile erau inalte – aproape 3 metri inaltime – iar capetele erau foarte mari in comparatie cu corpul; nu aveau gura, nas sau ochi.
Antropologii considera ca aceste creaturi au apartinut unui echipaj extraterestru care a aterizat pe pamant, insa care, posibil, a fost distrus de un virus terestru, in fata caruia nu aveau protectie. Cu toate acestea nu au fost gasite urme ale navetei spatiale in zona…
Sursa: Pravda

Sursa: Dincolo de limite – Beyond the limits

PROFETIILE ARHIM. GAVRIIL DESPRE ANTIHRIST:În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos


Niciodată să nu vă pierdeţi nadejdea!
din “Stareţii despre ultimele vremuri”
În perioada vremurilor de pe urmă nu vă uitaţi la cer: aţi putea fi înşelaţi de minunile ce se vor petrece acolo – puteţi să greşiţi şi să vă pierdeţi.
Adepţii lui antihrist vor umbla dezgoliţi. Creştinii însă vor fi îmbrăcaţi cuviincios. Conform canoanelor bisericeşti femeia nu trebuie să poarte haine bărbăteşti. Îmbrăcămintea omului arată starea lui duhovnicească.
Diavolul are 666 de mreje. În timpurile lui antihrist oamenii vor aştepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare înşelare (momeală) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extratereştri, neştiind că aceea sunt demoni.
Despre lupta sfinţilor proroci Enoh şi Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.
Când icoana Preasfintei Născătoare de Dumnezeu de la Iviru („Portăriţa”) va purcede să părăsească Athosul, va începe dangătul clopotelor, bisericile în mod văzut i se vor închina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi arătate la televizor. Aceasta-i mila Domnului”, spunea stareţul.
Va veni timpul, oamenii vor pleca în munţi. Dar să nu vă duceţi câte unul… În păduri şi munţi să mergeţi în grupuri mici.
Pentru creştini cel mai mare chin va fi faptul, că ei singuri vor pleca în păduri, apropiaţii lor însă vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu vă pot dăuna. Aceasta încă nu este pecetea. Trebuie rostită rugăciunea „Tatăl nostru”, de însemnat cu sfânta cruce, de stropit cu aghiasmă şi astfel se va sfinţi orice hrană.
Dacă vei fura, vei încălca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel îl va primi pe antihrist.
Omul credincios va nădăjdui în Dumnezeu. Iar Domnul în ultimele vremuri va săvârşi aşa minuni pentru poporul său, încât o mică frunzuliţă din copac îi va ajunge pentru o lună întreagă. Şi pământul nu va scădea; îi vei face cruce şi îţi va da pâine.
Nu vă temeţi. Principalul este să nu fie primită pecetea lui antihrist pe mâna dreaptă şi pe frunte.
 Nu mâncaţi pâinea celui care a primit pecetea lui antihrist.
În ultimele vremuri adepţii lui antihrist vor umbla la biserică, se vor boteza şi vor predica poruncile evanghelice. Însă nu-i credeţi pe cei care nu au fapte bune. Doar după fapte se poate recunoaşte adevăratul creştin.
Credinţa adevărată îşi află loc în inimă, şi nu în minte (raţiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinţa în minte, iar cel ce are credinţă în inimă, lesne îl va recunoaşte.
Acum se încep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pământ de la facerea lumii. Este ultimul… Imaginaţi-vă mama a cinci copii: cum poate să-i hrănească, fără a primi pecetea lui antihrist? Vedeţi ce curse întinde antihristul oamenilor.
La început aceasta se va face benevol. Dar când antihristul se va înscăuna şi va deveni stăpânul lumii, îi va impune pe toţi să primească această pecete. Pe cei care nu o vor primi îi va declara trădători. Atunci va trebui de plecat în păduri; grupuri a câte zece-cincisprezece oameni. Însă nu vă duceţi câte unul sau doi: nu vă veţi salva… Veţi fi păziţi de Duhul Sfânt. Niciodată să nu vă pierdeţi nădejdea. Dumnezeu vă va da înţelepciune cum să procedaţi.
La sfârşitul vremurilor oamenii se vor mântui prin dragostea, smerenie şi bunătate. Bunătatea va deschide porţile Raiului, smerenia îi va duce încolo, iar dragostea îl va arăta pe Dumnezeu.
Arhimandritul Gavriil (Urghebadze) 1929 -1995
Sursa: LUPTA PENTRU ORTODOXIE

Ingeri Cazuti…. Extraterestrii si Demoni

In 1969, tipografia Statelor Unite a lansat o publicatie de 400 de pagini avand titlul “OZN-urile si alte subiecte inrudite:

O bibliografie adnotata”. Autoarea a fost domnisoara Lynn E. Catoe, bibliograf sef a Bibliotecii Congresului. In perioada de cercetare, a citit peste 1000 de articole, carti si alte publicatii. Ea prezinta concluziile la care a ajuns in prefata bibliografiei:

“Mare parte din literatura disponibila referitoare la OZN-uri e strans legata de misticism si metafizic. Ea se ocupa cu subiecte precum telepatia mintala, scriere automata si entitati invizibile. De asemenea studiaza fenomene precum manifestari si posedare de tip poltergeist. Multe dintre rapoartele OZN, publicate acum in presa accesibila maselor, relateaza asa-zise incidente care sunt izbitor de asemanatoare cu posesiunea demonica si cu fenomene parapsihologice, cunoscute de mult timp de catre teologi si parapsihologi.”Acest document a fost redactat pentru Fortele Aeriene ale SUA, in prezent aflandu-se in Biblioteca Congresului.

Doctorul Jacques Vallee s-a adresat SUA vizavi de OZN-uri, el constituind sursa de inspiratie pentru Lacombe, personajul lui Steven Spielberg din filmul “Intalnire de gradul III”. Autor a opt carti despre OZN-uri este recunoscut in toata lumea drept primul om de stiint a ce a facut investigatii in domeniul cercetarilor despre OZN-uri. In cartea sa “Mesagerii deceptiei”, Vallee scrie:
“Poate fi facuta o impresionanta paralela intre ocupantii farfuriilor zburatoare si conceptiile populare despre demoni.”
Iar in cartea sa “Confrutari” scrie: “Examinarea medicala la care se spune ca sunt supusi cei supusi la bordul OZN-urilor, este adesea insotita de acte sexuale sadice ce ne amintesc de descrierile medievale ale intalnirilor cu demoni.”
De asemenea, el a facut si urmatoarea declaratie: “Cred ca atunci cand ne referim la aparitiile OZN ca exemple ale vizitelor din spatiu, privim acest fenomen dintr-un punct de vedere gresit. Nu avem de a face cu valuri succesive de vizite spatiale, ci cu un sistem controlat.” El mai adauga: “OZN-urile sunt mijloace prin care conceptiile oamenilor sunt rearanjate. Acestea ne angreneaza intr-un plan de nivel mondial al unei atractii subliminale.”
“Jacques Vallee este… sau cel putin cand a scris aceasta carte, era un agnostic. Partea interesanta este ca si el a ajuns la aceleasi concluzii la care am ajuns si eu, ca si crestin. El a spus ca OZN-urile exista, dar ca nu sunt de natura fizica. Cartea <> s-a bazat pe cercetarile facute de Vallee timp de 20 de ani. Acesti mesageri par asa ne pregateasca psihologic pentru o inselatorie prea ingrozitoare ca sa ne putem gandi la ea acum. Sunt de acord cu aceasta parere. ” – Dave Hunt autor al cartii “The Archon Conspiracy”
Doctorul I.D.E. Thomas face parte dintr-un lung sir de predicatori galezi. In prezent, el este pastor senior la First Baptist Church din Maywood, California, si autor al mai multor carti de mare tiraj. In cartea sa “Conspiratia Omega”, doctorul Thomas explica fenomenul OZN si ofera o teorie prin care ar putea fi identificate fiintele care conduc OZN-urile. Oricat de incredibila ar parea explicatia sa, sa aruncam o privire aupra vechiului dicton al lui Heraclit, care, cu 500 de ani inainte de Hristos, a spus: “Fiindca e atat de incredibil adevarul ne scapa cateodata.”
“Raspunsul acestor fenomene si dezlegarea acestei enigme cosmice poate fi gasit in Cartea Genezei. In capitolul sase, ni se pune despre un eveniment ciudat si extraordinar: <<>> In ultimii 1500 de ani, majoritatea carturarilor, inclusiv cei evanghelici, au considerat ca fiii lui Dumnezeu erau fiii cei buni ai lui Set si ca fiicele oamenilor erau fetele cele rele ale lui Cain. Ei au preluat aceasta interpretare, pentru ca cealalalta interpretare este foarte ciudata si nefireasca. Vechea interpretare si, dupa parerea mea, cea corecta, este ca fiii lui Dumnezeu erau fiinte demonice sau ingeri cazuti, care au coborat pe pamant, au ravnit la fetele oamenilor, s-au casatorit cu ele, dand nastere acestor progenituri neobisnuite, hibride, “nephilim”. Cuvantul “nephilim” nu inseamna “uriasi”, radacina cuvantului fiind “nafal” adica cei cazuti. Primii parinti crestini din primele patru secole, oameni precum Irenaeus, Tertulian, Ambrozie, timp de patru sute de ani nu au cunoscut alta interpretare decat ca fiii lui Dumnezeu erau fiinte ingeresti. Iosefus, un cunoscut istoric evreu, sustine acelasi lucru.
In cartea lui Iov citim, ca atunci cand Dumnezeu “a asezat pamantul pe temeliile lui”, fiii lui Dumnezeu au strigat de bucurie. Este clar ca fiii lui Dumnezeu nu puteau fi oameni, deoarece Adam nu fusese creat inca. Daca acesta ar fi fost doar un caz de casatorii mixte, intre barbati buni si femei rele, este surprinzator ca Dumnezeu sa fi judecat lumea asa cum a facut-o stergand omenirea de pe fata pamantului. Singura familie care a supravietuit, pentru a repopula lumea, a fost familia lui Noe. Despre Noe ni se spune ca “era fara pata intre cei din vremea lui”. Aici, “fara pata” nu inseamna curat din punct de vedere moral, deoarece stim din povestea lui Noe si mai ales din ceea ce a urmat dupa potop, ca Noe nu era perfect. Se refera la faptul ca Noe era asemenea unui miel ce urmeaza sa fie sacrificat pentru Paste, un miel fara sucur, care nu are niciun defect fizic. Asa a fost si in cazul lui Noe, a carui familie era singura necontaminata de aceste fiinte ciudate venite din spatiu. Familia lui era singura curata, din punctul lui Dumnezeu de vedere, si singura care putea pune bazele unei lumi si civilizatii noi.
Iisus a spus: “Cum s-a intamplat in zilele lui Noe, aidoma se va intampla si la venirea Fiului Omului.” Pentru primii patriarhi si profeti ai Vechiului Testament, cheia profetiei, mai presus de orice, este Noe. Ceva anume s-a intamplat in vremea lui Noe, lucru caracteristic acelor vremi si care nu s-a mai petrecut nici inainte, nici dupa Noe. Razboaie, foamete, molime si dezastre naturale au mai avut loc, insa ceva anume s-a petrecut in timpul lui Noe. Iar cel mai sinistru si ciudat dintre toate lucrurile petrecute a fost aceasta casatorie intre rasa ingereasca si cea umana. Desigur, cel care a pus la cale acest lucru a fost un alt inger, un inger cazut, pe nume Lucifer. Credem ca, la fel ca si atunci, asistam la o alta invazie venita din spatiu. Satana va face o alta incercare, probabil ultima asupra rasei umane, pentru a-i indeparta pe oameni, femei si barbati, de Dumnezeu. A mai incercat si inainte si, in mod inevitabil va mai incerca din nou. Seducand oamenii prin trimiterea acestor asa-zise entitati din spatiu, care sunt fiinte demonice, el va incerca sa-i convinga pe oamenii din intreaga lume sa-l venereze pe el, in loc sa-i acorde lui Dumnezeu adorarea ce I se cuvine. Din fericire, noi stim care va fi sfarsitul acestor lucruri. In acest atac final, sau Omega, care va avea loc la sfarsitul timpului, va avea ca rezultat venirea lui Iisus Hrostos ca sa-i salveze pe ai Sai. Satana a dat gres inainte, iar in Biblie scrie ca o va face iarasi. Ni se spune destul de clar in Cuvantul Domnului ca “Imparatia lumii acesteia a trecut in mainile Domnului nostru si ale Hristosului Sau.” Sataba va incerca, insa “Cel ce este in voi, este mai mare decat cel ce este in lume.” – dr. I.D.E. Thomas
“Chiar Satana se preface intr-un inger de lumina” – 2 Corinteni 11:14; “Aratarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne si puteri mincinoase, si cu toate amagirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzarii.” – 2 Tesaloniceni 2:9;

Multi au fost inselati pentru a crede ca rasa extraterestra numita “Reptilienii” sunt in spatele Societatii Secrete Illuminati. “Sunt multe feluri diferite de entitati care nu au forma umana dar opereaza exact in afara limitei perceptiei umane; iar istoria i-a inregistrat ca demoni si lucruri de genul asta. Dar partea reptiliana a lor este foarte signifianta pentru sistemele de control planetare de astazi.” “Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit Diavolul si Satana, acela care inseala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui” Apocalipsa 12:9
Astazi sunt foarte multe experimente genetice, Nephilimi fiind creati, ei fiind hibrizi si asta este o parte importanta a ceea ce Illuminati fac. Si ei s-au casatorit(imperecheat) cu ceea ce publicul numeste extraterestrii… Asa ca acesti oameni sunt umanoizi, dar nu asa cum stim noi, au fost demonizati. Partea importanta este ca am ajuns la concluzia ca NU sunt extraterestrii buni, exraterestrii sunt DEMONI… si avem o mixtura de extraterestri si carne si sange… avem de asemenea si alte experimente genetice.
Au o simpatie vibrationala cu “lucrul” cu care s-au imperecheat; si asta nu trebuie sa fie neaparat imperechere fizica. Dupa cum bine stii exista si forme mai fine de reprezentare a energiei , spre exemplul sufletul tau, forme de energie ce astazi sunt interpretate gresit de catre oameni si religii.
“Aminteste-ti despre demoni, pentru a avea o imagine mai infricosatoare; sunt ingeri cazuti, spirite murdare, pot sa ia orice forma si sa intre in orice lucru.” John Todd
Privind cu atentie inregistrarile din materialul de mai sus vei putea observa ca “de fiecare data cand ochiul stanf incepe sa luceasca, Bush senior clipeste in partea opusa”. Sau poti observa cu usurinta cum George W. Bush nu are aceeiasi culoare a ochilor in diferite filmari si inregistrari. Nu trebuie neaparat sa crezi ceea ce vezi aici ci verifica de unul singur, fii atent de acum inainte la aceste detalii cand privesti stirile la televizor.
“… putem stabili prin aceasta marturisire, ca aceste obiecte de natura extraterestra au fost vazute pe radar avand mii de mile pe ora, oprind si apoi facand intoarceri bruste din loc. Ca folosesc sisteme de propulsie antigravitationale, care deja ne-am dat seama cum functioneaza. Forme de viata extraterestre au fost recuperate si vehicolele lor au fost luate si studiate amanuntit de cel putin 50 de ani. ” – declaratia dr. Steven Greer.
Greer a aparut la show-ul Larry King Live, CBS, BBC, NTV in Japonia, Sighting Encounters, Coast to Coast AM, si la show-ul radio al lui Amstrong Wiliams numit <>, ajungand la cat mai multi oameni in fiecare zi.
Tehnologia AntiGravitationala nu are nicio legatura cu tehnologia extraterestra, ea este rezultatul a zeci de ani de cercetare de catre nazisti si de catre cercetatorii Illuminati. Hollywood-ul a programat lumea sa accepte usor posibilitatea ca exista extraterestrii, in acelasi timp facand tot ce le sta in putere sa ridiculizeze existenta demonilor / ingerilor. Priveste “existenta demonilor / ingerilor” dintr-o alta perspectiva decat cea religios-mistica si vei intelege ca ei sunt de fapt forme de energie mai fine decazute. Pentru a intelege mai bine acest lucru ai nevoie de cateva informatii elementare de fizica quantinca, parapsihologie sau chiar ezoterism.
“Este in natura umana sa vrem sa credem ca exista o rasa de extraterestri care sunt fratii nostri din cosmos, ca or sa vina ca sa ne salveze de noi insine; dar nu este logic si nu poti sa faci sa mearga oricum ai privi problema.” – William Cooper
…aceasta … va face oamenii sa muste momeala, pentru ca oamenii vor crede aceste spirite… vor spune ca sunt locuitorii a 5 planete diferite din galaxie… si ca or sa vina sa ne avertizeze despre o iminenta distrugere a Planetei, numai ceva serios si necesar este facut poate fi evitata aceasta distrugere.
“Satan si gazda sa razvratita in acest mod vor dovedi ca au devenit Salvatorii si Creatorii omului divin. In acest mod Satan, cand va inceta sa fie vazut intr-un mod suerstitios de catre Biserica, va creste intr-o imagine grandioasa, Este acest Satan care este Dumnezeul planetei noastre si singurul Dumnezeu” H.P. Blavatsky – Doctrina Secreta
“Nimeni nu va intra in Noua Ordine Mondiala doar daca el sau ea nu va face un juramant de credinta pentru a-l venera pe Lucifer. Nimeni nu va intra in Noua Era cu exceptia celor care nu vor accepta sa primeasca Initierea Luciferica.” – David Spangler – directorul Initiativei Planetare a ONU
“Daca un oarecare simbol ar fi folosit pentru ingeri, ar fi o stea, intoarsa invers ar fi o stea cazatoare, facand simbolul ideal pe care Illuminati sa-l foloseasca pentru aliatii lor, ingerii cazuti” Illuminati sunt de asemenea in spatele miscarilor care au pornit ONU si UE. De obicei ei isi marcheaza proprietatea cu cun cerc format din stele(ca pe steagul UE de exemplu), numarul 13 sau 666. Simbolul ONU are 13 ramuri de maslin pe fiecare parte, in timp ce moneda de 1 euro a fost marcata cu 6 stele, 6 dungi si inca 6 stele.
Priveste cu atentie, ei se joaca cu lumea chiar si astazi, fii atent la ceea ce se intampla in jurul tau, la criza financiara care trece si se reintoarce, acestea sunt doar pretexte pentru implementarea planului mondial, priveste cu atentie acesti demoni si vezi ca nu sunt religiosi-mistici ci sunt reali si vii.
“Illuminati sunt pentru obtinerea puterii presei si a tuturor celorlalte agentii ce distribuie informatii catre public. Stirile si informatiile vor fi folosite pentru a-i face pe “goim” (vite-prostimea), sa creada ca Un Guvern Mondial este singura solutie la multele si variatele noastre probleme. Complotul lor, planul lor, conspiratia lor, ramane invizibila. Toata agenda lor este sa creeze UN GUVERN MONDIAL, unde fiecare are un cip RFID implantat in el. Toti banii vor fi in aceste cip-uri, nu vor mai exista bani cash(bancnote, monede). Astea mi le-a spus direct Rockefeller. El mi-a spus ca asta vor sa faca.” – Arron Russo
Lucruri precum heriona si alcoolul pot si vor fi folosite pentru scopul venerarii, care este intrarea in comuniune cu “Sarpele care a oferit cunoastere, desfatare si victorie luminoasa” – Aleister Crowley (666) Jurnalul uneu Prieten Drogat pg. 364-365
“In spatele inamicului este un cult al raului care cauta sa faca rau celor inocenti si se hraneste din suferinta umana. Raul a gasit un servitor dispus.” – George W. Bush
Dinastia Rotschild au creat Societatea Illuminati in 1776 pentru a rasturna baza Crestina a civilizatiei Vestice. Au luat foarte mult de la Francmasonerie si au folosit-o pentru a infiltra toate institutiile sociale.
Cititi si: Cercul Puterii, – Skull and Bones
Cititi si: Fictiune sau Adevar? Viitorul cu Cap de Mort
Cititi si: “Sumar articole”
Sursa: Enigme si Conspiratii
Sursa: Necronomicon

Luna va disparea de pe bolta cereasca


 Daca, privind Luna cu regularitate, aveti sentimentul ca ea pare tot mai mica, seara de seara, aflati ca acest fapt se petrece nu doar in mintea dumneavoastra, ci si in realitate! Fenomenul a fost de altfel deja confirmat de astronomii elvetieni de la Observatorul Cantonal din Zürich, care au efectuat o serie de masuratori sub conducerea dr. Alfred Zeeiman.
“Daca in primii ani ai deceniului sapte, atunci cand au inceput proiectele americane de cucerire a Lunii, astrul noptii avea un diametru estimat la circa 3888 km, astazi, dupa aproape patru decenii, acesta nu depaseste 3700 km! Scaderea este considerabila, caci in acest ritm, in câteva sute de ani, Luna va disparea de pe bolta cereasca! Dar efectele se vor manifesta mult mai devreme, prin maree devastatoare, ce se vor transforma cu timpul in veritabile valuri tsunami! Topirea gheturilor polare va fi accentuata, ducând la cresterea alarmanta a nivelului oceanului planetar, in vreme ce succesiunea obisnuita a zilelor si a noptilor va disparea total, urmând sa existe doar o zi de sase luni si o noapte la fel de lunga, ca in regiunile polare!”, a avertizat specialistul elvetian.
Desi NASA a confirmat observatiile astronomilor din Tara Cantoanelor, nici un oficial al Agentiei Spatiale Americane nu s-a incumetat sa dea o explicatie pentru aceasta anomalie. Se vehiculeaza ideea ca expeditiile americane “Apollo” ar fi destabilizat rocile de la suprafata selenara, in Marea Linistii, iar acest fapt, coroborat cu gravitatia aproape nula de pe satelitul natural al Terrei a determinat o reactie in lant de ridicare a unor uriasi nori de praf si disiparea lor in spatiu.
NASA a catalogat aceasta ipoteza drept “puerila”, admitând ca mai curând poate fi vorba despre un impact al Lunii cu un meteorit de proportii considerabile, care a dus efectiv la “ciobirea” serioasa a astrului noptii. Interesant este faptul ca cea din urma ipoteza este impartasita chiar si de unii oameni ai Bisericii, care vad in ea o materializare a profetiilor biblice ce vorbeau despre “Luna care va cadea de pe cer, cu putin timp inainte de sfârsitul lumii!”. Cat timp ne mai desparte de aceasta presupusa “apocalipsa cosmica”, ramâne insa de vazut… 
Sursa: MISTERELE LUMII

SPAŢIUL CARPATO-DUNĂREANO-PONTIC SAU PRIMUL REGAT DIN ISTORIA LUMII – IIMPERIIUL ATLANT

Adrian BUCURESCU
Poseidon Kleitho
Poseidon Kleitho
Gânditoril şi… Femeia lui
Istoria lumii a început la gurile Dunãrii, acum aproape 8(opt) milenii, în rãstimpul pe care specialiştii îl numnesc neolitic. Tot ce a fost pânã la cei dintâi iniţiaţi din lume, Poseidon şi Kleitho, poate fi considerat preistorie, o luptã fãrã preget a oamenilor de a se lumina, de a descoperi, dar atât. Istoria, cu toate consecinţele ei ce rãsunã pânã astãzi pe toatã planeta, aici a început, printr-o revoluţie de aceeaşi forţã cu Evul Astral, cãruia îi suntem contemporani.
A fost cu certitudine o intervenţie venitã din depãrtãrile cerului, fiindcã numai astfel poate fi explicatã trezirea Europei din somnul de gheaţã în care dormise, inconştientã de menirea ei pe Pãmânt. În fine, ceasul ei bãtuse. Pentru descâlcirea tainelor care încã mai înconjoarã începuturile culturii şi civilizaţiei europene, urmele lãsate de îndepãrtaţii noştri strãmoşi ne stau, bogate, la dispoziþie, iar arheologii le-au şi întocmit deja o destul de exactã cronologie.
Paleoliticul a acoperit o parte îndelungatã a timpurilor glaciare. Dar, cam cu 15.000-10.000 de ani î.e.n., gheţarii din miazãnoaptea Europei şi din Alpi au început a se retrage, scoţând la ivealã solul şi în câteva milenii, continentul a luat aspectul pe care îl are încã şi acum sub cerul arctic.
Dupã topirea gheţurilor, a crescut şi nivelul mãrilor, scufundând vechile ţãrmuri, izolând Marea
Templu atlant
Templu atlant descoperit
… la CĂSCIOARELE
( anii 5.000 – 3.000 î.e.n.)
Britanie şi alte ostroave ale Europei, fãcând sã pãtrundã apele, uneori în profunzime, de-a lungul vãilor. În vremea încãlzirii, etajarea zonelor climatice a crescut: cea mediteraneanã, temperatã a devenit subtropicalã, cea subcarpaticã centralã a ajuns temperatã ş.a.m.d. Zonele ecologice s-au prefãcut în acelaşi ritm: savana saharianã s-a ofilit, câmpia eurasiaticã a trecut în mare parte de la tundrã la stepã, Europa de Apus şi de Miazãnoapte, cea a masivelor muntoase, s-a acoperit de codri. Încãlzirea s-a produs în faze, ale cãror durate au putut fi evaluate, datate şi, care au supus Europa unei succesiuni de clime: preborealã (8.200 – 6.700 î.e.n.), borealã (6.700 – 5.600 î.e.n.), atlanticã (5.600 – 3.000 î.e.n.). De când cu prima încãlzire, aproape pretutindeni, oamenii au pãrãsit peşterile şi adãposturile de stânci, pentru a se instala în colibe, adesea grupate în tabere pe malurile râurilor. Neoliticul desemneazã ansamblul culturilor a cãror economie a trecut de la stadiul de vânãtoare şi de cules, la cel de agriculturã şi de creşterea animalelor, mai precis ale cãror purtãtori au trecut de la o viaţã bazatã exclusiv pe pradã, la starea de producãtori. Mutaţie profundã, cu urmãri imense şi care marcheazã o accelerare atât de decisivã în evoluţia civilizaţiei,
Apolo
Apollo în chip de cavaler descoperit la Cislău încât a fost, în mod curent, denumitã “Revoluţia Neoliticã”. Neolitizarea a cuprins uimitor de repe- de întreaga lume a Balcanilor şi a Mãrii Egee. O colonizare rapidã a lãrgit terenul de expansiune la periferia acestei zone întinse. Apoi dincolo de ea, o colonizare treptatã a extins- o de-a lungul marilor cãi de penetraţie continentale: râuri, câmpii, poieni şi pe cale maritimã. Pentru toţi arheologii neolitizarea Europei Centrale, de la Rin pânã în Panonia şi pânã în ţinuturile reci ale Nordului, apare ca o prelungire a neolitizãrii balcanice. Relativa omogenitate a mediului, împãdurit dar fertil graţie loessului, explicã masiva colonizare înfãptuitã cu regularitate începând din mileniul al VI-lea î.e.n. pânã în cel de-al V-lea î.e.n. Severa arheologie aratã limpede cã, pe la mijlocul mileniului al V-lea î.e.n., în nordul Peninsulei Balcanice, la gurile Dunãrii, a apãrut primul regat de pe planeta noastrã, care dupã lupte crâncene, s-a impus în întreaga Europã, în Asia şi în Africa, formând o nemaipomenitã împãrãţie.Unde în lume, s-au mai descoperit statuetele Sfinţilor Împãraţi Poseidon şi Kleitho, fondatorii Imperiului Atlant, afarã de România? Cu aceste douã statuete de lut cunoscute sub denumirea de “Gânditorul şi Femeia lui”, este limpede cã ne aflãm pe drumul cel bun, care duce la izvoarele curate ale istoriei.
Ruinele cetatii
Ruinele marii cetăţi alante
Histria – primul oraş din lume
Sursa: MISTERELE LUMII

O gaură neagră gigantică seamănă cu “Ochiul lui Sauron”

Hobbiţii şi orcii există doar în poveşti, însă o gaură neagră supermasivă adevărată a creat o structură care seamănă incredibil cu “Ochiul lui Sauron”, din “Stăpânul inelelor”.
Gaura neagră se află în centrul unei galaxii în spirală denumită NGC 4151, care se află la 43 de milioane de ani lumină faţă de Terra.Cercetătorii spun că ea seamănă cu ochiul vrăjitorului Sauron din poveştile lui Tolkien.
“Pupila ochiului”, colorată în albastru, arată emisii de hidrogen încărcat pozitiv, iar culoarea roşie din jur arată hidrogen neutru, detectat de observaţiile radio, spun cercetătorii. Punctele galbene din zona roşie sunt regiuni unde s-au format de curând stele.
NGC 4151 este una dintre cele mai apropiate galaxii care conţine o gaură neagră în creştere, aşa că cercetătorii profită şi studiază interacţiunea dintre o gaură neagră supermasivă şi gazul înconjurător din galaxia sa. Această interacţiune joacă un rol important în creşterea găurilor negre supermasive, spun oamenii de ştiinţă.
2012en.ro
Sursa: Misterele Lumii

Controlul stirilor sau ascunderea gunoiului sub pres

Va mai amintiti de comunism? Perioada aia in care infractionalitatea nu exista pentru ca nu era recunoscuta oficial? E drept ca puteai iesi pe strada si ziua si noaptea. Cel mai rau lucru care ti se putea intampla era sa fii legitimat de politie- de ce nu esti la serviciu? Ceea ce, data fiind situatia somajului real din 2011, ajunge aproape sa fie o binecuvantare. In fine, sa revenim la timpul prezent. Citesc aici ca apucaturile negative ale acelor vremuri n-au murit. Si, surprinzator, ele continua sa existe nu la opozitie, asa cum ne spune puterea, ci chiar la inaltii functionari ai statului. Pentru ca CNA-ul este o institutie a statului. Se aude ca discuta un proiect prin care stirile despre copii si tineri sinucigasi sa fie difuzate numai de la ora 22 incolo. Uau! Asta da initiativa profilactica. In loc sa umbli la factorii sociali care genereaza probleme mai bine interzici stirea. Ca tinerii aia care au probleme atat de mari incat decid sa-si ia viata nu gasesc tot ce doresc pe internet. Nu primesc cadou carti cu instructiuni- de la cum sa te sinucizi si cum sa prestezi anumite perversiuni sexuale pana la fabricarea bombelor si drogurilor. Ei bine, da! Asta e solutia. Decat sa admitem ca avem o problema sociala… mai bine nu mai difuzam stirile. Sau le amanam. Stiti ce? Propun sa nu le mai dam deloc. Cum ar fi bine sa nu mai televizam nici protestele sindicale sau discursurile opozitiei. Pentru ca ele ne pot afecta negativ. Ca altfel noi, poporul roman, si mai ales copiii si tinerii, nu avem nici o problema. Totul e perfect, presa e de vina. Mai bine o desfiintam de tot, lasam doar tvr-ul, ca el da stiri pozitive. Adica prezinta statisticile oficiale din care reiese ca Romania e pe val. Eu as spune ca e pe valul tsunami-ului, dar cine stie daca nu m-ar interzice si pe mine pentru ca-s pesimista? Initiativa de astazi a CNA-ului imi aminteste de un proiect de lege depus de un politician al actualei opozitii, care prevedea ca o stire rea sa fie urmata de una buna, si tot asa. Sa se prezinte stiri echilibrate din punct de vedere emotional. Bineinteles ca omul a fost luat in deradere atunci, si pe buna dreptate. Stirile sunt stiri, nu le poti pastra proportionalitatea daca tara in care ele se petrec este nebuna si dezordonata. Acum vad ca se reia ideea. Se doreste, cred eu, din ce in ce mai mult, imixtiunea politicului in presa. Pentru ca un singur precedent, nu neaparat argumentat politic, este necesar. Acesta ar putea fi precedentul dorit. Argumentat social… dar cu efect direct in politicile editoriale ale tuturor posturilor tv, inclusiv cele private. Care, stim cu totii, cam critica puterea. O data ce lumea se obisnuiteste cu ideea se poate extinde masura controlarii stirilor si la alte categorii de varsta. Cum ar fi… tot restul populatiei Romaniei. De ce sa umblam la cauzele reale ale mortalitatii imense din tara noastra? De ce sa le asiguram tinerilor un viitor, familiilor un nivel de trai decent si copiilor educatie? Mai bine le ascundem stirile. Ca cine stie, i-ar putea afecta. Si, o data afectati, e posibil sa iasa in strada sa protesteze. Iar atunci ar fi afectata puterea. Ceea ce, desigur, intr-o tara democratica, este strict interzis. Cat inca vor exista stiri, unele bune, altele rele, mai avem o sansa sa ne intoarcem la normalitate.
In final… va doresc multe stiri. Atat.
Daca v-a placut acest articol nu uitati sa-l distribuiti mai departe. Multumesc.
 

Sursa: Digerate
www.digerate.blogspot.com

Sfîrșitul lumii


Una dintre profeţiile cele mai vechi şi mai răspândite este cea despre sfârşitul lumii. Ca şi mitul Genezei şi cel al Potopului universal, sfârşitul lumii este considerat inevitabil, fie printr-o inundaţie globală, fie printr-un pârjol devastator, de fiecare dată omenirii oferindui-se însă şansa de a începe de la zero.
Apocalipsa biblică, al cărui autor este Ioan, se declară ca o profeţie despre sfârşitul lumii şi instalarea unei împărăţii noi. Ea promite viaţă veşnică celor care s-au mântuit. Există însă patru modalităţi principale de interpretare a acestei cărţi de către Biserica creştină: concepţia că Apocalipsa descrie evenimente din trecut, concepţia că se prezintă o vedere panoramică a istoriei până la a doua venire a lui Hristos, concepţia futuristă şi concepţia idealistă care susţine o descriere simbolică, poetică a evenimentelor.
Percepută ca o pedeapsă a zeilor sau a unui singur Dumnezeu, moartea omenirii este reluată de mitologiile egipteană, greacă, babiloniană, chineză, amerindiană, ale popoarelor nordice. Găsind multiple similitudini între mitologiile Greciei şi ale Japoniei, cercetătorii consideră că ele sunt explicabile prin existenţa unei ,,memorii universale”, transmise de către omenirea originară rarilor supravieţuitori care s-au stabilit ulterior în diferite colţuri ale planetei.
Sfârşitul lumii nu ar însemna neapărat sfârşitul vieţii sau al Pământului. Tot mai mult se consideră că este vorba despre un sfârşit relativ, al unui mare ciclu evolutiv, care va semnifica un nou început. În acest context, se impune analiza unei date care figurează în calendarul poporului Maya ca un final – 21 decembrie 2012, ziua solstițiului de iarnă. Cum rămâne atunci cu maleficul an 2000, care nu s-a adeverit a fi ultimul, după cum anunţau profetic unii? Ar exista o legătură între aceste două date, dacă am ţine seama de faptul că 21 decembrie 1999 este o zi care marchează în calendarul Maya începutul ciclului de 13 ani, care, alăturat celui de 5125 de ani, formează un ciclu integral în istoria omenirii. Acest ciclu se va încheia la 21 decembrie 2012, fără a se preciza însă ce fel de catastrofă va pune capăt acestei epoci din viaţa omenirii. Poate că se va produce iversiunea polilor magnetici ai Pământului, stabilită de unii pentru 2012 (acest fenomen s-ar produce o dată la 5000 de ani).
În ce priveşte într-adevăr sfârşitul sfârşiturilor, am avea teoretic încă jumătate de viaţă înaintea noastră – circa 5 mlrd de ani, exact atât cât va exista sistemul solar, practic însă este posibil un cataclism cosmic sau terestru (nuclear) de proporţii, care ar şterge orice urmâ de viaţă pe Terra.
Sursa: Curiozităţii din întreaga lume

RITUAL PENTRU ALUNGAREA GHINIONULUI-RITUAL FOR BURNING BAD LUCK

Ritual para Ahuyentar la MALA SUERTE

Noaptea aprinde un mic foc untr-un loc sigur; scrie pe o hirtie alba cuvintele GHINION, si dedesubt tot ce ti s-a intimplat rau in ultimul timp. La sfirsit deseaneaza pe toata foaia de hirtie o cruce cu un marker permanent.
Arunca hirtia in foc si puns de 3 ori:
Focule, focule poarta-mi crucea
adu-mi lumina pe cale
Focule, focule din batrini
lumineaza-mi intunericul
Focule, focule ce atragi moartea
arde-mi ghinionul si soarta rea.
Dupa ce ai rostit aceste cuvinte stai in liniste si gindeste-te cum ghinionul si osarta rea dispar si cum faic loc norocului si lucrurilor bunenin viata ta.
Arunca ramasitele focului intr-o apa curgatoare sau la o intersectie.


Ritual to scare away bad lucklight my way,
Fire, fire of old,
Enlighten my darkness
Fire, fire which attracts the death
Burn my bad luck
Throw the remnants in a running water or in a crossroad.
At night light a small fire on a safe place. Write on a piece of paper the words BAD LUCK. Then write below anything bad that you have occurred in recent times. Finally, draw a large cross on the paper with a permanent marker.
Throw the paper into the fire, saying this spell three times:
“Fire, fire wear my cross,

After saying this spell, sit down and concentrate on sending the bad luck away and bringing good luck in your way. Then extinguish the fire with care.
Durante la noche encender un fuego pequeño sobre un lugar seguro. Escribe en un trozo de papel las palabras MALA SUERTE. Luego, escribe debajo cualquier cosa mala que te haya ocurrido en los últimos tiempos. Finalmente, dibuja una gran cruz sobre el papel con un marcador indeleble.
Arroja el papel al fuego, diciendo este conjuro tres veces:
“Fuego, fuego que llevas mi cruz,
Dad a mi camino tu luz,
Fuego, fuego de la antigüedad,
Ilumina mi oscuridad,
Fuego, fuego que atraes la muerte,
Incinera mi mala suerte”
Luego de decir este conjuro, sentarse y concentrarse en que la mala suerte se aleje y la buena suerte se ponga en nuestro camino. Extinguir luego el fuego con cuidado.





Sursa: cybershamans-politia karmica a falsilor guru

Sirbu | Oare mai avem puterea?!….

Traim intr-o societate stramba. Propovaduim dreptatea, cinstea, corectitudinea, curatenia sufleteasca, insa traim exact contrariul….Bodoganim in stanga si in dreapta, dispretuind tot ce ne inconjoara, nimic nefiindu-ne pe plac in micro-universul in care traim si ne dorim sa apara o schimbare radicala, pentru a putea trai linistiti tot restul vietii….Dar, nu facem nimic in acest sens…Nu facem altceva decat sa asteptam…sa se intample o minune…Din cauza grijilor cotidiene, din cauza oamenilor limitati in gandire, dar plini de tupeu si nesimtire de langa noi, asteptam….Ce anume?!….Cateodata avem impresia ca nici noi nu stim ce….Am vrea….ne-am dori…ne-ar placea…Si atat!…Simtim ca nu mai avem energia de a schimba ceva…Dupa 20 de ani de asteptare, incercari nereusite, falsuri, minciuni electorale si politice, fast de prost gust, mediocritate si intentii rauvoitoare, ne simtim tradati in cele mai pure si curate sentimente…Uneori simtim cum acestea se transforma in resentimente, dar tot nu facem nimic. Preferam sa avem mici rabufniri in viata personala, descarcandu-ne de toate frustrarile cotidiene, de energiile negative acumulate peste zi, pe cel/cea de langa noi, sau pe copii…Insa nici aceasta stratagema nu tine la infinit. Intr-o zi, vedem ca ramanem singuri, sau luam decizia de a ramane singuri, fiindca simtim ca chiar si persoana cu care am impartasit bucuriile si greutatile ultimilor “n” ani, nu ne mai intelege….sau asa credem noi…O simtim ca pe o alta greutate a vietii si luam decizia, de multe ori foarte usor, de a ne descotorosi de ea, in adancul finite noastre crezand ca asta e una din deciziile bune din viata si ca de acum incolo viata ne va fi mai usoara si asa cum ne-o dorim…De fapt, este singura modalitate de atac pe care o aplicam in razboiul cu societatea stramba si infecta in care traim…Din pacate, nu lovim in ea, ci tot in noi…Este exact asemeni efectului de boomerang: lovim un potential/aparent adversar, insa nu suntem atenti la, sau nu stim exact traiectoria armei si ne simtim la randul nostrum, loviti. Ne miram, incercam sa ne explicam fenomenul si incet, incet, ne cupride indoiala:”Oare am procedat bine?!”, “Oare am luat decizia corecta?!”, “Oare nu era mai bine sa mai am putina rabdare in plus?!”…Iar societatea isi vede mai departe de drumul ei gresit, fara sa ii pese de framantarile tale, de gandurile tale, de intentiile tale bune…Te simti dat la o parte, te face sa te simti mic, neinsemnat, insignificant, fiindca asa doreste sa te stie!…Cand, de fapt, ea, societatea asta infecta, traieste si datorita tie!!!….Legile, regulamentele, regulile, intelegerile, de fapt, sunt o forma de control si subjugare a oamenilor puternici, dar singuri, de catre oamenii slabi si mediocri, dar uniti!!…Oare v-ati gandit vreodata de ce, timp de 20 de ani incoace, procentul divorturilor este in continua acensiune?!….Daca nu, intrebati-va…Aceste clanuri de oameni slabi, mediocrii si superificiali, dar atat de tupeisti, plini de ura si dorinta de inavutire usoara, au stiut sa loveasca exact acolo unde omul de rand este cel mai puternic si de unde ii vine cea mai mare parte a energiei pozitive: in familie!!! Distrugand institutia familiei, au distrus, de fapt, o mare parte din puterea interioara si hotararea oamenilor, in acest fel, acestia fiind mult mai usor de manipulat, de directionat si de controlat. Iar de aici au plecat toate greutatile, toate frustrarile individuale, toate grijile si gandurile negre…Oameni buni, intaintea tuturor, a oricaror institutii, a oricaror ginti, intelegeri, pacturi, clanuri, etc. a existat familia! Aici ne-au lovit….In consecinta, din aceasta cauza ne si simtim slabi, fara aparare, fara sustinere, fara intelegere, fara credinta, fara speranta…In acest sens, cei carora le pasa cum isi traiesc viata, ar trebui sa se concentreze pentru a face ceva, luptand in prima faza pentru el ca individ, iar in a doua faza pentru o societate cu principii adevarate si puternice…Insa oare mai avem puterea, fiecare din noi, sa reconstruim, individual sau in comun, ceea ce au distrus ei in 20 de ani?!…Au reusit sa distruga in noi si speranta, sau inca ne mai dorim asta?!…
Sursa: Blogul lui Leonard-Puterea de a lupta singur

MESAJ DE LA INGERI ( 4 ) - LECTIA DE IUBIRE

Dragii nostrii, invatati ce este iubirea !
Renuntati la orice sentiment de ura sau de neiubire, pe care-l puteti avea fata de voi insiva, sau fata de oricine altcineva!
Invatati sa va iertati pe voi si invatati sa va iubiti! Invatati sa va iubiti copii, sotul, sotia, parintii, vecinii, prietenii, dusmanii si mai ales invatati sa va iubiti pe voi. Nu va mirati, marea majoritate nu stiti ce este aceea, iubirea sinelui. Cum sa Il iubiti pe Dumnezeu, daca nu puteti sa va iubiti pe voi?
Daca o sa invatati acest sentiment, astfel incat in sufletul vostru sa nu mai incapa nici cel mai mic firicel de ura sau neiubire, fata de nimeni, ceea ce va veni, va va gasi pregatiti si, fara a va mai teme, o sa treceti usor peste tot.
Poate ati vazut cum, atunci cand s-au produs anumite calamitati, unii oameni sau chiar copii neajutorati, au supravietuit si au fost gasiti vii si nevatamati. Sigur v-ati intrebat: "cum a fost posibil?".
Simplu:  in sufletul lor nu a existat nici cel mai mic sentiment de neiubire. Ei s-au increzut in iubirea Lui Dumnezeu pentru ei si au fost capabili sa isi lase viata in mainile Lui, fara nici un fel de teama.
Deci, invatati sa iubiti si sa nu va mai temeti. Primiti-l pe Dumnezeu in inima voastra si nu uitati ca El , a fost Cel, care si-a trimis Fiul, sa va invete cea mai de pret lectie a umanitatii: IUBIREA.
Domnul Nostru Iisus a fost, cel care va invatat, sa iubiti si sa nu va mai temeti. Nu uitati aceasta lectie, lectie care este esenta vietii voastre.
Invatati iubirea si rugati-va din tot sufletul si astfel, totul se poate schimba in bine, in binele vostru!

Mesaj preluat de Sfatuitoarea