vineri, 3 iunie 2011

Conspiraţie mondială: Şeful FMI, arestat pentru că a aflat cea mai mare fragilitate a SUA

Strauss-Khan  riscă ani grei  de puşcărie
Strauss-Khan riscă ani grei de puşcărie
Un raport emis către prim-ministrul Rusiei, Vladimir Putin, de către Serviciul Federal de Securitate (FSB), susţine că fostul şef al Fondului Monetar Internaţional (FMI), Dominique Strauss-Kahn, a fost acuzat şi arestat în SUA pentru agresiune sexuală după ce acesta a descoperit că tot aurul depozitat în US Bullion Depository, sau Fort Knox, “lipseşte sau/şi nu a fost inventariat”.


De asemenea, în mod cel puţin ciudat, şi un apropiat al acestuia, un bancher egiptean, căruia DSK îi împărtăşise această descoperire, a fost reţinut pentru aceleaşi acuzaţii ca şi şeful FMI.

Potrivit acestui raport secret al FSB, Strauss-Kahn a devenit “din ce în ce mai îngrijorat”, la începutul acestei luni, după ce Statele Unite au început “să tragă de timp” în legătură cu promisiunea de a livra către FMI 191,3 tone de aur (acord din Al Doilea Amendament semnat de către Comitetul executiv în aprilie 1978) care urmau să fie vândute pentru a finanţa ceea ce se numeşte DST (drepturi speciale de tragere), conceput ca înlocuitor al standardului aurului, potrivit The European Union Times.

Potrivit raportului FSB, Strauss-Kahn şi-a exprimat la acea vreme îngrijorările faţă de oficialii guvernamentali americani apropiaţi de preşedintele Obama. Se pare că surse din CIA (Central Intelligence Agency) i-ar fi furnizat şefului FMI dovezi certe că tot aurul deţinut de SUA “a dispărut”.

După ce a primit aceste informaţii din partea CIA, DSK a făcut imediat aranjamente să părăsească SUA, cu destinaţia Paris, însă a fost anunţat de către agenţii care lucrează pentru Direcţia Generală pentru Securitate Externă din Franţa (DGSE) că autorităţile americane vor să îl captureze, aşa că a fugit la aeroportul JFK din New York. Fostul şef FMI a urmat sfaturile agenţii de la DGSE de a-şi lăsa telefonul mobil la hotel, pentru ca poliţia SUA să nu-i poată afla locaţia exactă.

Ajuns în siguranţă în avionul Air France cu destinaţia Paris, Strauss-Kahn a făcut greşeala fatală de a suna la hotel şi de a le cere angajaţilor să îi trimită telefonul mobil, pe care îl lăsase în cameră, la reşedinţa sa din Franţa. Astfel, agenţii americani i-au dat de urmă şi l-au putut aresta.

Cu două săptămâni înainte de arestarea sa, Strauss-Kahn i-a împărtăşit bunului său prieten, un bancher egiptean, Mahmoud Abdel Salam Omar, dovezile pe care le are de la CIA privind aurul din SUA.

Omar, asemenea prietenului său, a fost arestat în 30 mai 2011, aducându-i-se acuzaţia de agresiune sexuală împotriva unei angajate a unui hotel de lux, o acuzaţie clasificată de FSB drept “dincolo de imaginaţie”, având în vedere faptul că Omar are vârsta de 74 ani şi este un musulman foarte credincios.

După ce Putin a citit acest raport al FSB, a ordonat ca acesta să fie postat pe site-ul Kremlin-ului devenind astfel primul lider mondial care susţine faptul că şeful FMI este o victimă a conspiraţiei Statelor Unite.

“Este dificil pentru mine să evaluez motivele politice ascunse dar nu cred că situaţia iniţială prezentată este cea adevărată. Ceva nu sună bine”, a declarat Vladimir Putin, potrivit New York Post.

Interesant de remarcat cu privire la toate aceste evenimente este faptul că unul dintre primii membri ai Congresului Statelor Unite, candidat prezidenţial în 2012, Ron Paul şi-a exprimat cu mult timp în urmă convingerea că guvernul american a minţit cu privire la rezervele sale de aur depozitate la Fort Knox.

Parlamentarul Ron devenise atât de îngrijorat de faptul că Rezerva Federală şi Guvernul SUA ascund adevărul despre rezervele de aur, încât a prezentat un proiect de lege la sfârşitul anului 2010, pentru a forţa întocmirea unui bilanţ, însă a fost ulterior învins de către forţele regimului Obama.

Când a fost întrebat de reporteri dacă este de părere că nu a existat niciodată aur în Fort Knox sau în Rezerva Federală, congresmanul Paul a dat o replică incredibilă: “cred că acesta este o posibilitate”.

O altă înformaţie interesantă este cererea lui Ron Paul, cu trei zile înainte de arestarea lui Strauss-Kahn, către SUA de a vinde toate rezervele de aur, declarând: “Având în vedere preţul mare care e acum, şi problema datoriilor colosale de acum, în toate sensurile, vindeţi tot”.

“În octombrie 2009, China a primit un transport de lingouri de aur. Aurul este în mod regulat schimbat între ţări pentru a plăti datoriile şi a stabili echilibrul comerţului. Mare parte a aurului este stocate în tezaur sub supravegherea unei organizaţii speciale cu sediul în Londra, London Bullion Market Association (sau LMBA). După ce s-a efectuat tranzacţia, China a cerut să se facă nişte teste speciale pentru a demonstra puritatea aurului şi greutatea lingourilor.

Funcţionarii au fost şocaţi să afle, după efectuarea analizelor, că lingourile erau false. Ele conţineau tungsten şi doar un strat de aur adevărat. Mai mult de atât, aceste lingouri de aur, care conţin numere de serie pentru urmărire, proveneau din SUA şi au fost stocate în Fort Knox ani de zile. A fost raportată existenţa a 5.600 – 5.700 de lingouri, a câte 11,34 kilograme”, scria publicaţia ViewZone.Com în 2009.

Din ultimele informaţii din SUA reiese că Strauss-Kahn nu are de gând să renunţe la acest “război” şi şi-a angajat o echipă formată din foşti spioni ai CIA, detectivi particulari şi consilieri mass-media pentru a-l proteja.


Sursa: cybershamans-politia karmica a falsilor guru

Principalele modificări din proiectul de revizuire a Constituţiei României

Traian Băsescu a prezentat miercuri principalele modificări din proiectul de revizuire a Constituţiei României, dupa cum si-o doreste el. Cu aceasta ocazie, s-a declarat în favoarea menţinerii imunităţii pentru şeful statului, menţionând că acesta trebuie să se bucure de stabilitate şi este bine să nu poată fi hărţuit în instanţă. 

Ce te faci daca presedintele (nu spunem candidatul, ca avem deja creat precedentul cu presedintele...) are deja dosare pe rol? Bineinteles, Basescu va milita incontinuu (direct sau nu) pentru anularea acestora, cel putin pe perioada mandatului, daca nu chiar si la eliminarea lor doar datorita calitatii inculpatului de sef al statului...

Dar de ce nu s-ar face un pustiu de bine tuturor, astfel incat sa fie inclusa o clauza, pentru toti candidatii la alegerile prezidentiale: un cazier curat (asa cum cer institutiile publice la angajare)si conditia ca presupusul viitor (sau actualul) presedinte sa nu fi fost niciodata urmarit in instanta?... Oare ar mai fi vreun politician care ar putea candida, in cazul asta?:)

Mai jos aveti o lista cu principalele modificari si un tabel comparativ, ce lasa putin loc de comentarii... Pentru ca orice om cu capul pe umeri poate realiza directia pe care si-o doreste al nostru scump presedinte. Printre modificările din proiectul de revizuire a Constituţiei, conform Mediafax, Traian Băsescu a menţionat:

Termenul arestării preventive se va prelungi de la 24 de ore la 48 de ore. Din practică a rezultat că 24 de ore este prea puţin.

Percheziţia, arestarea sau reţinerea parlamentarilor se poate face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Se instituie un termen de 10 zile pentru ca Parlamentul să se pronunţe asupra unui nou Guvern. Dacă Parlamentul nu se pronunţă în cele 10 zile, Guvernul se consideră automat căzut şi se face o nouănominalizare.
Se elimină din Constituţie prezumţia caracterului licit al averii. Prezumarea caracterului licit se poate face în lege, nu e nevoie să fie în Constituţie, pentru că acolo se pot descrie şi condiţiile în care se întâmplă asta.
Propunerea primului ministru de revocare şi de numire a unor membri ai guvernului se poate face numai după consultarea cu Preşedintele.
Limitarea posibilităţii Guvernului de a-şi angaja răspunderea în faţa Parlamentului: se poate face o singură dată pe sesiune parlamentară cu excepţia bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale.
 http://www.infoalternative.net/
Sursa: Centrul de Informare Alternativa

Marea Bariera de Corali mai are de trait doar 20 de ani

 
Marea Bariera de Corali mai are de trait doar 20 de ani
Copiii prezentului fac parte din ultima generatie de oameni de pe Terra care vor mai putea inota printre recifele de corali care impodobesc Oceanul Planetar. O echipa de savanti condusa de reputatul Sir David Attenborough, avertizeaza ca recifele de corali vor disparea cu totul in urmatorii 20 de ani.
Daca omenirea nu va limita drastic emisiile de dioxid de carbon din atmosfera, unul dintre cele mai deosebite ecosisteme de pe Terra va disparea fara urma, avertizeaza acelasi grup de cercetatori. La aceeasi concluzie a ajuns si Charlie Veron, cercetator in cadrul Institutului Australian de Stiinte Oceanografice. Cercetatorii sunt de parere ca aceste masuri nu trebuie sa duca atat la stoparea emisiilor de carbon, cat la gasirea unei modalitati de a degaja atmosfera de dioxidul de carbon din prezent. Recifele de corali ofera hrana si adapost pentru circa un milion de specii de animale, asigurand in acelasi timp slujbe si surse de hrana pentru milioane de oameni. Acestea protejeaza coastele si plajele de efectele devastatoare ale uraganelor si atrag milioane de turisti.Totusi, recifele de corali sunt extrem de sensibile la cresterea nivelului de dioxid de carbon care duce la cresterea aciditatii apelor oceanelor, de unde rezulta dizolvarea coralilor. Din anul 1980 pana in prezent, nu mai putin de o cincime din colonile de corali din intreaga lumeau fost distruse din aceasta cauza.
Sursa : Daily Mail
Sursa: BLOG ENCICLOPEDIC 2 – DESCOPERA