vineri, 20 mai 2011

21.05.2011 nu este apocalipsa

Multi dintre noi ne simtim rau de ceva vreme si ne intrebam, dupa experienta fiecaruia, daca suntem bolnavi sau ceva rau va urama sa se intample!
La ce stari de rau am avut eu, este clar ca se va intampla ceva. Nu cred ca va fi acel foarte mare cutremur profetit pentru Romania.
In schimb, dimineata am primit urmatorul mesaj: " Potopul vine peste (pentru) Romania !"
Sincer nu stiu cum sa-l interpretez, deci vi-l transmit intocmai. Nu vreau sa creez panica, dar nici nu pot lasa asa ceva sa treaca fara sa-l fac cunoscut.
O sa incerc sa fac o analiza cat de cat logica a situatiei actuale, mai ales ca se tot vehiculeaza scenarii apocaliptice.
Ce ar putea aduce alinierea planetelor? O schimbare majora a campului magnetic al Pamantului. Asta ar duce la perturbatii magnatice, care sa duca la caderi de curent, ale netului, ale telefoniei si mai ales ar putea duce la perturbari ale starii noastre de sanatate. Asa se explica multe, nu?
Dar, ar mai putea deranja ceva, schimbarea aceasta: placile tectonice. Deja a fost un cutremur in Turcia destul de puternic. Mai pot fi si altele, desigur, dar, pot sa inceapa anumiti vulcani sa erupa, mai ales cei despre care se tot vorbeste ( megavulcani).
Daca acestia erup, fie si doar unul, atunci... cataclismele care vor urma nu prea sunt de neglijat.
Pe noi, aici, in Romania, ne intereseaza megavulcanul din Italia si un eventual cutremur destul de mare in Turcia, care se poate produce oricand. Nu ascund faptul ca, acesta poate produce un val seismic, care sa rada litoralul romanesc si chiar mai mult.
De asemenea pot fi ploi si furtuni majore, care sa duca, impreuna cu un cutremur nu foarte mare sau cu o succesiune de cutremure nu foarte mari, la ruperea unui baraj.
Ce pot sa va spun? Multi din voi au canalele proprii de comunicare si informare. Folositi-le si mai ales folositi-va instinctele si puterea de premonitie, cu care ati fost inzestrati de care Dumnezeu toti, fara exceptie. Dar mai ales, haideti sa ne rugam toti la Bunul Dumnezeu sa ne apere si sa ne trimita Ingerii si Arhanghelii Lui buni, sa ne protejeze si sa ne apere si sa ne calauzeasca.
Despre compatriotii nostri din celelalte colturi ale lumii, puneti cap la cap informatiile si predictiile pe care le stiti deja si rugati-va impreuna cu noi ceilalti.
Mesajul mai poate fi si codificat si atunci poate insemna, inclusiv, ceva legat de miscari sociale.
Sa speram ca nimic dintoate acestea nu se va intampla!
Dumnezeu sa ne calauzeasca si sa ne apere pe toti!

Scris de Sfatuitoarea

In Romania megalitica, padurile sunt PORTALURI spre alte dimensiuni. Pădurea Hoia-Baciu, de lângă Cluj, intr-un documentar de exceptie

In inima Ardealului, intr-o zona cu aparenta atemporala, se gaseste, probabil, cel mai misterios loc din Romania. Multa cerneala a curs pe margine subiectului padurii Hoia-Baciu, la fel cum multi pasi ai curiosilor au strabatut aceasta poarta intre lumi, in speranta surprinderii unei farame de paranormal.
Unii dintre ei au avut intr-adevar parte de experiente inexplicabile care provoaca fiori reci chiar si celor curajosi. Cercetatorii nu au incotro si ridica neputinciosi din umeri, lasand loc liber celor mai diverse speculatii care inflacareaza imaginatia amatorilor de fenomene paranormale.
Avertismente din vremea stramosilor
Padurea Hoia-Baciu, este cu siguranta cea mai faimoasa locatie din Romania, unde au fost investigate si analizate o serie de fenomene absolut inexplicabile.
Zona in sine a devenit cu adevarat celebra pe mapamond de abia in anul 1968, cu toate ca localnicii stiau de existenta sa inca din cele mai vechi timpuri, ferindu-se de ea ca de un loc rau, unde se intampla lucruri peste puterea de intelegere a omului obisnuit.
Toti stiau din mosi stramosi ca odata intrati printre copacii al caror fosnet venea parca din alta lume, toate spaimele subconstientului uman, prind brusc viata si apar in calea celui indeajuns de nesabuit incat sa se aventureze in acest loc .
Din cele mai vechi timpuri, localnicii din jurul padurii de la Hoia-Baciu au observat pe propria piele ca odata ce au intrat in padure pentru a taia lemne, a cosi iarba pentru animale sau a culege fructe de padure sau ciuperci, ceva straniu se intampla cu absolut oricare dintre ei.
Inca de la primii pasi printre copaci, satenii se pomeneau asaltati de stari inexplicabile de greata, anxietate, senzatii de voma, dureri de cap si chiar arsuri aparute pe piele. Multa vreme, padurea Baciu din vestul orasului Cluj-Napoca a ramas un subiect tabu, oamenii temandu-se sa aduca vorba despre un loc pe care in sinea lor il credeau cazut sub un blestem greu, sau mai rau, insasi salas al Necuratului. Cel care a intreprins o adevarata munca de pionierat la aceea vreme in studiul fenomenelor paranormale din padurea de stejari, a fost biologul Alexandru Sift (1936-1993).
Am intrat prudent in padure, care mi s-a parut in primul rand mai deasa decat cea mai deasa padure ce-am vazut-o vreodata. Am gasit si-un drumeag mai liber. Arborii cresteau intr-adevar aiurea. Unii erau “siamezi”, aveau un trunchi comun care apoi se despartea in doua, altii cresteau in forma de “S”, precum niste serpi, altii cresteau incolaciti unul in jurul celuilalt nefiind din aceeasi specie, altii se desparteau chiar de la radacina sau o luau in diagonala, altii se uneau, cate trei la varf ca si cum ar fi crescut in manunchi, de sus in jos… Putini copaci mi s-au parut “normali”. Parca stateam in fata unei paduri drogate. Altii, de la o anumita inaltime se pliau in unghi drept iar altii se terminau brusc, fara a mai avea crengi. Pe trunchiul unora distingeai figuri zoomorfe, eu am distins pe unul dintre ei figura unui “E. T. ” iar altii parca aveau zeci de ochi cu care te priveau. La un moment dat padurea a devenit atat de deasa incat n-am mai putut inainta. Si parca ceva din mine imi zicea sa ma intorc. Am privit busola, ceasul, telefonul mobil, toate functionau normal Si motorul masinii a pornit din prima.
Adevar sau fictiune? Nu stiu ce sa zic. Eu va trimit imaginile si voi veti judeca singuri.
de Daniel Roxin, un nou roman ezoteric
In data de 4.03.2010 va aduceam la cunostinta cartea “Magicianul Alb” de Daniel Roxin, un scriitor remarcabil, si un prieten al blogului nostru. Intre timp, Daniel s-a aliat cu Gabriel Vasilescu, de la blogul Dincolo De Limite si avem speranta ca ceva exceptional o sa se nasca in curand : un documentar deosebit despre Misterele din Padurea Baciu.
Articol scris de Daniel Roxin, autorul cartilor “Magicianul Alb” si “Misterele din Padurea Baciu.”
La începutul lunii decembrie, împreună cu câţiva prieteni, am făcut o nouă incursiune în celebra Pădure Baciu. Chiar şi pe vreme rea, pădurea îşi păstrează magia şi misterul. Străbătându-i cărările, am descoperit o zonă deosebit de interesantă cu mulţi copaci care, de la jumătatea trunchiului, se curbează cu totul şi îşi apleacă crengile până la pământ, făcând o boltă. Este cu totul neobişnuit ca aceşti copaci să arate ca un “U” întors şi este căt se poate de evident că această pădure nu seamănă cu nicio alta. Aici misterul şi neobişnuitul pot fi găsite aproape la fiecare pas…
După ce am invocat, împreună cu cei câţiva prieteni care m-au însoţit, spiritele naturii şi entităţile gardiene ale locului pentru a ne ghida în căutările noastre şi pentru a se manifesta într-o formă pe care să o putem percepe, am realizat nişte filmări şi am făcut vreo 90 de fotografii. Spre bucuria noastră, în peste douăzeci dintre ele, au fost surprinse sfere luminoase de mărimi diferite, cu o consistenţă diferită şi cu amplasamente diverse.
Am bucuria de a va prezenta in premiera primul film documentar realizat in colaborare cu Daniel Roxin si pot spune ca a fost o onoare si o bucurie sa lucrez alaturi de el si de toata echipa care a participat la realizarea acestui film documentar.Deasemenea vor urma si alte filme interesante in viitorul apropiat…
Multumesc pe aceasta cale lui Daniel Roxin ca a ales sa lucreze cu mine pentru realizarea acestui film si pentru ca ne ofera multe informatii deosebite, atat in acest film cat si in cele doua carti (“Magicianul Alb” si “Misterele din Padurea Baciu”) pe care le recomand cu drag…
„Fenomenele paranormale din Padurea Hoia-Baciu, prin complexitatea, ineditul si frecventa cu care se manifesta, fac din aceasta zona un spatiu unic, cel mai activ si cel mai cercetat de specialisti la nivel mondial.
Padurea Hoia-Baciu uimeste mereu prin neobisnuitul fenomenelor care se petrec aici – aparitii OZN, sfere luminoase, forme geometrice zburatoare, lumini nocturne sau diurne colorate, aparitii umanoide stranii, forme nebuloase ciudate, materializari si dematerializari, contorsionari de copaci în intervale de zeci de secunde, câmpuri mobile radioactive si multe alte lucruri care ne sfideaza întelegerea…
Despre toate acestea veti putea urmari în filmul documentar „Padurea Baciu, un Triunghi românesc al Bermudelor” materiale video si foto de exceptie, alaturi de marturiile a doi
 cercetatori care au studiat acest loc enigmatic de zeci de ani – domnul Prof. Univ. Dr. Adrian Patrut, presedintele Societatii Române de Parapsihologie si domnul Cristian Muresanu, realizator si producator al emisiunii „Stiinta si cunoastere” (TVR Cluj).
Asa dupa cum veti constata, misterul din jurul acestor fenomene naste, inevitabil, intrebari tulburatoare despre noi si despre Univers, despre potentialul nostru ca oameni si despre potentialitatile nelimitate ale Universului în care traim. Un Univers pe care îl cunoastem atât de putin…” Daniel Roxin

Complot franco-rus impotriva lui Domnique Strauss Kahn?

In plin scandat politico-sexual, orice veste care l-ar putea ajuta sau inculpa pe fostul sef al FMI, Domnique Strauss Kahn, aduce noi controverse.
Dupa ce zvonurile cu privire la camerista si la un posibil martor ar fi putut aduce rasturnari de situatie in cazul sau, acum, o declaratie ar putea schimba usor sirul evenimentelor.

Si asta pentru ca deputatul socialist francez Claude Bartolone a declarat ca, intr-o discutie care a avut loc pe 29 aprilie, Dominique Strauss-Kahn i-ar fi marturisit "ca se teme de faptul ca Franta si Rusia ar pregati o conspiratie, inainte ca el sa-si anunte candidatura la presedintia Frantei".

Mai mult, acesta i-a spus lui Claude Bartolone ca trebuie sa fie foarte atenti pentru ca ar putea fi ascultati telefonic.

"Atentie, trebuie sa fim foarte atenti, telefonul ar putea fi ascultat. Stiu bine ca Rusia, si in special Vladimir Putin, sunt aliatii Frantei in incercarea de a ma schimba de la conducerea FMI, fara a mai putea fi in situatia sa imi mai anunt candidatura la presedintia Frantei", a povestit deputatul, citandu-l pe fostul director al FMI, intr-o emisiune la BFMTV, conform Nouvel Observateur.

"Cred ca ar fi o greseala pentru toti daca s-ar ajunge sa fiu dat jos de la conducerea FMI si sa nu pot candida", ar fi adaugat Dominique Strauss-Kahn.

Claude Bartolone a spus ca, apoi, l-a vazut pe Domnique Strauss Kahn "foarte determinat" si ca l-a "simtit foarte atent la tot."

Claude Bartolone a tinut sa le transmita "la toti cei care vorbesc despre el (n.red-Dominique Strauss Kahn), sa taca".
http://www.ziare.com/dominique-strauss-kahn/fmi/complot-franco-rus-impotriva-lui-domnique-strauss-kahn-video-1095790

Cutremur in Turcia - 3 morti

Un cutremur cu magnitudinea de 6 grade pe scara Richer a lovit joi seara vestul Turciei. Trei persoane au murit si 75 au fost grav ranite.

Cutremurul a avut loc la ora locala 20.15, la 80 de kilometri vest - sud - vest de orasul Kutahya, informeaza Ria Novosti.

La scurt timp au urmat sase replici cu magnitudinea de 4.6 grade. Agentia turca de presa Anadolu anunta ca o cladire a unei universitatii din Kutahya s-a prabusit. Si alte cladiri, din Istanbul, au fost zguduite.

Guvernatorul Kutahya, Kenan Ciftci, a anuntat ca 3 persoane au murit si 75 au fost ranite. Una dintre victime, o femeie, in varsta de 75 de ani, rezidenta in orasul Bursa, a suferit un atac de cord in urma cutremurului, a anuntat corespondentul CNN Turcia.

Seismele sunt frecvente in Turcia, tara traversata de mai multe falii seismice active. Doua cutremure puternice, produse in august si noiembrie 1999, s-au soldat cu circa 20.000 de morti in nord-vestul industrial al tarii.
http://www.ziare.com/articole/cutremur+turcia+morti

Avertisment: soarele nu ne mai este prieten; fara mare anul acesta!

Dupa cum am vazut, si mai ales simtit, zilele astea, marea noastra majoritate, soarele arde intr-un mod ciudat. Inca  suntem in luna mai si simtim razele soarelui arzandu-ne, de parca ar fi miezul verii.
De vina sunt exploziile solare si ozonul rarefiat, care nu mai este capabil sa ne protejeze.
Trebuie avuta grija mare de copii si nu numai. Acoperiti-va capul atunci cand iesiti afara si folositi creme protectoare cu factor de protectie mare. Pe copii, scoteti-i afara, daca este posibil, mai pe seara, cand biciul arzator al razelor se mai inmoaie.
Este datoria noastra sa ii protejam si sa ne protejam , daca nu vrem sa ne trezim, cu mai stiu eu ce boli de piele cu evolutie rapida si ciudata.

Cat priveste mersul la mare anul acesta? Nu prea sfatuiesc pe nimeni. Pe langa pericolul soarelui, care nu este de loc de neglijat, sa nu uitam ca, exista predictii despre un val seismic foarte puternic, care poate lovi litoralul.
Este necesar sa riscam?

Sfatul meu este sa va indreptati spre munte sau chiar spre o statiune balneoclimaterica. Sunt atat de frumoase si va puteti incarca bateriile, bucurandu-va in acelasi timp si de minunile naturii noastre.
Sa nu credeti ca fac propaganda la campania de trista alegere a "d-nei ministru a mediului". Nu. Pur si simplu asta simt si, ca de obicei , va comunic.
Cine vrea sa asculte de sfatul meu este liber sa o faca. Cine nu... Este propria lui alegere.

Sursa: Sfatuitoarea