miercuri, 27 aprilie 2011

"În 2016 economia Chinei va depăşi pe cea a SUA"-POATE INSEMNA UN ALTFEL DE RAZBOI PURTAT DE CHINA?

FMI: În 2016 economia Chinei va depăşi pe cea a SUA

Economia chineză va depăşi economia Statelor Unite în 2016, China devenind cea mai putere economică a lumii, potrivit unei prognoze realizată de Fondul Monetar Internaţional, relatează Market Watch.
Potrivit estimărilor FMI, următorul preşedinte american va fi ultimul şef de la Washington care va conduce cea mai mare puternică economii din lume. Experţii din numeroase domenii nu sunt pregătiţi pentru acest moment şi nici nu vor să recunoască iminenţa sa, scriu jurnaliştii americani.
Cei mai mulţi analişti spun că decăderea Americii se va produce de-abia în anii 2020, însă ei îşi bazează estimările pe compararea produsului intern brut al celor două ţări, raportat la ratele curente de schimb valutar. Singura comparaţie care poate oferi o prognoză pertinentă este, însă, "indicele privind puterea de cumpărare". Acesta se referă la suma tuturor veniturilor dintr-o regiune. Conform acestui indice economia chineză va creşte de la 11.2 mii de miliarde de dolari, la cât a fost evaluată anul acesta, la 19 mii de miliarde în 2016.
În acelaşi interval economia americană va creşte de la 15,2 mii de miliarde de dolari la doar 18,8 mii de miliarde. Prin urmare, cota parte a Statelor Unite din producţia mondială va scădea la 17,7 procente în timp ce cota chineză va creşte la 18%.

http://www.cotidianul.ro/143603-FMI-In-2016-economia-Chinei-va-depasi-pe-cea-a-SUA


Conform acestei stiri, ne putem pune urmatoarea intrebare:
UN ALTFEL DE RAZBOI PURTAT DE CHINA?

Sa fie toate acestea un altfel de razboi purtat de China?  Tot ce se poate, tinand cont ca, in urma cu mai bine de un an, se vorbea printre cei care au o sensibilitate deosebita in a primi mesaje prevestitoare de la Divinitate, despre o lupta de suprematie inceputa de China. Aceasta lupta a fost perceputa ca un razboi si toata lumea se astepta sa fie un razboi cu lupte armate. Se pare ca, de aceasta data este vorba de un razboi economic, care va implini cel putin doua profetii:
- cea referitoare la suprematia mondiala a Chinei;
-cea referitoare la decaderea S.U.A.
Dar nu este vorba doar de atat. Astfel, ar impusca doi iepuri dintr-un foc. Pe de o parte, se pare ca, "Mai Marii Lumii", au decis ca este mult mai usor sa " faca afaceri" sau "sa pice la pace" cu o singura persoana aleasa " pe viata", asa cum este intr-un stat precum Republica Populara China, decat sa " negocieze" la fiecare 4 ani, cu un alt partid, cu alta persoana, care sa para, ca va conduce tara care sa detina suprematia in lume.
Pe de alta parte, s-ar implini profetiile lui Nostradamus si ale Vangai, care spun ca, America o va lua pe panta distrugerii si a desfiintarii ca stat, sub un presedinte de culoare si va fi distrus, sub un predinte femeie.
De ce au ales China si nu alta tara? Simplu! Chinezii sunt multi, invatati sa fie obedienti, nu au pretentii remunerative foarte mari si au demonstrat ca pot produce si copia orice, in orice domeniu, de la o calitate excelenta , pana la o calitate execrabila. Nu cred ca mai este nevoie sa amintim faptul ca, au demostrat ca ei pot impleti atat de bine oranduirea socialista si oranduirea capitalista.
Cat priveste America, nu am nici un dubiu ca ii asteapta exact implinirea profetiilor.Dar despre acest subiect vom vorbi cu alta ocazie.
Deci, ar trebui sa incepem sa invatam chineza ? Dar doar noi. Sa speram ca nu si copiii nostrii, care se pare ca vor invata araba.

MESAJ DE LA ARHANGHELUL MIHAIL

Vin la voi si va spun ca mare pericol paste Anglia. Cine are urechi sa auda!
In ziua nuntii regale, un mare atentat se pune la cale intr-o gara. Este posibil sa fie gara cu trenuri sau aerogara.
Deasupra Europei nori negri vin, mai mari decat orice furtuna a fost pana acum . Se preconizeaza sa se iste cearta intre Anglia si Franta, pentru a se sparge Uniunea Europeana. Vor sa se implineasca profetia.
Sotia presedintelui Frantei va pierde sarcina, pentru ca nu vrea sa isi strice silueta. Asta gandeste si faptul ca o incurca in indeletnicirile ei. Nu va face avort voit, dar tot un pacat savarseste pentru gandurile sale.
Referitor la Romania, o sa va invrajbeasca unii impotriva altora, copiii impotriva parintilor, fratii impotriva fratilor, cu niste arme de control al mintii voastre. O sa ajungeti sa va omorati unii pe altii, daca nu va dati seama si sa incepeti sa va rugati, sa cereti ajutor si obladuire. Asta va duce la mari schimbari la voi in tara.
Or sa va scoata din ceea ce ei numesc Uniunea Europeana si din NATO. Ii trageti in jos, asta cred ei, dar si ei se duc tot in jos, incet, incet, mai incet ca voi.
Tara cea mare a rusilor se afla in expansiune si duce un altfel de razboi decat a dus pana acum. Desi este curios, Putin este mai putin bolnav de pamant decat presedintele.

DUMNEZEU NE-A DAT EXEMPLU DE DREPTATE DIVINA

La finala concursului "ROMANII AU TALENT", Dumnezeu ne-a dat un exemplu de dreptate divina. Nu cred ca a fost cineva, dintre cei care au urmarit spectacolul si care, sa nu fi fost impresionati de sinceritatea sentimentelor lui ADRIAN TUTU.

El reprezinta pentru noi un exemplu de curaj, de putere de lupta si munca, de credinta si nu in ultimul rand de mandria de a se fi nascut intr-o tara, care se cheama ROMANIA si pe care trebuie sa o curatam de mizerie si sa o pastram curata pentru noi si pentru copiii nostri si care este a noastra si nu  trebuie sa uitam acest lucru.
De ce toate acestea? Ar trebui sa ne inchipuim, daca putem, cum este sa ramai orfan de ambii parinti la o varsta foarte frageda, cum este sa adormi in fiecare noapte cu perna scaldata in lacrimi, intrebandu-te, cu ce ai gresit in aceasta viata, pe care nici macar nu ai inceput-o bine.
Pentru Adrian Tutu, raspunsul a venit luni noaptea, cand a castigat finala concursului si probabil, abia atunci, a realizat ca daca nu ar fi trecut prin atatea incercari pana in acea seara, era posibil, ca nici macar sa nu fi participat la aceasta competitie, dar sa o mai si castige!

Al doilea clasat, NARCIS IUSTIN NANAU, a fost a doua lectie pe care Dumnezeu, in marea sa marinimie ne-a oferit-o. Pana la acesta varsta, Narcis a avut doar de suferit din cauza vocii sale unice si a talentului sau inedit. Ar trebui sa ne imaginam cum a fost pentru el sa suporte rautatile copiilor referitor la vocea lui inconfundabila "de fata". Daca luam in considerare si faptu,l ca nu a luat lectii de canto, atunci putem sa ne dam cat de cat seama, de marimea talentului sau nativ.
Pe langa toate acestea, este lesne de observat, cat de mult a fost si este afectat Narcis, de despartirea de mama sa, nevoita sa plece la munca in Italia. Chiar daca nu imediat, dar in scurt timp, ii vor veni si lui banii necesari, pentru ca mama sa, sa nu mai fie nevoita sa plece la munca pe taramuri straine.

Al treilea clasat, VALENTIN DINU, este un exemplu de devotament pentru copilul lui, inca de dinainte de a se naste. Cati tineri la varsta lui, ar fi renuntat la scoala si la o cariera, pentru a crea un mediu propice unui copil de a se naste si de a creste.
Pentru mine, el reprezinta o lectie de devotament si de incredere in Dumnezeu.

Sa le ajute Dumnezeu la toti trei si nu numai lor, sa isi cladeasca vieti noi si pline de realizari profesionale si personale, dar mai ales sa se simta impliniti spiritualiceste!
DUMNEZEU SA II BINECUVANTEZE CU HARUL SAU PE TOTI TREI SI PE CEILALTI CONCURENTI, CARE AU AVUT CURAJUL DE A NE ARATA TALENTUL CU CARE AU FOST INZESTRATI DE DIVINITATE!