duminică, 1 mai 2011

Previziuni sumbre pentru România

Anul 2011 va fi un an care va zdruncina rau de tot România
Suntem într-o criza tripla (morala, economica si sociala) determinata de lichelismul politic si de ridicarea minciunii la rang de politica de stat. Aceasta criza româneasca se suprapune crizei mondiale! Prostiile declarate de presedinte si primul ministru privind iesirea din criza nu mai sunt crezute de nimeni.Radicalizarea societatii românesti va duce la revolte si aparitia unor actiuni politice si individuale extrem de grave dar unele pot duce la schimbarea situatiei.
România lui 2011 înseamna aducerea tarii în prag de razboi civil, identificarea minciunii drept cauza a tuturor relelor, saracie, buget fals, hrana proteica, prabusirea pietei imobiliare, revolte, dreptate personala, incendieri, declararea primului oras liber dupa 1989, asasinat politic si introducerea monitorizarii UE.
1.Razboi civil – Segmentarea vizibila a societatii românesti între grupul celor ce detin puterea (centrala si locala) si restul populatiei determina formarea a doua tabere aflate în prag de razboi civil.
2.Un sondaj de opinie – va demonstra ca peste 90% din populatie considera ca numai introducerea pedepsei capitale (sau maxime) pentru minciuna politica, mai poate salva tara!
3.Saracia – se va extinde si asupra unor categorii ale populatie neafectate înca, provenite din rândul bugetarilor dar si al proprietarilor de mici afaceri (tonete, meseriasi, agricultori, transportatori) iar grija zilei de mâine si protectia familiei vor deveni principala preocupare a oamenilor.
4.Bugetul de stat – se va realiza în clasa de venituri în proportie de 60-70% si asta va determina acutizarea saraciei, salarii si pensii platite cu întârziere.
5.Hrana proteica – denumire sub care se vor produce si comercializa produse realizate din fainuri vegetale si animale, va deveni din ce în ce mai uzitata si va înlocui termenul de alimente. Prezinta avantajul ca evita utilizarea denumirii de „furajare umana”!
6.Prabusirea pietei imobiliare – cu peste 30% va duce la falimentul investitorilor si la situatii foarte grave în relatiile dintre banci si clienti pe tema garantiilor imobiliare. Bancile vor solicita clientilor aducerea unor garantii suplimentare pentru creditele acordate.
7.Revoltele – sindicale dar si cele declansate instantaneu vor fi din ce în ce mai multe si mai radicale iar unele dintre ele vor duce la agresiunea unor reprezentanti ai puterii.
8.Dreptate personala – în relatia cu autoritatile si cu diverse alte institutii, ajunsi la capatul rabdarii, unii îsi vor face dreptate singuri. Sunt peste 3000 politisti cu credite restante, venituri taiate si tracasati de catre firmele de recuperare. Probabilitatea ca unul dintre ei sa-si faca dreptate intrând cu forta si facând prapad, e foarte mare. Dupa eveniment se va limita activitatea acestor firme.
9.Incendieri – Tot ca un efect al razbunarii, vom asista la incendierea unor magazine de vise (numite impropriu etnobotanice) si chiar a altor institutii, posibil financiar bancare, administratii locale, sedii de firme care se ocupa cu ridicarea masinilor de pe strada.
10.Oras liber – Ca urmare a politicii catastrofale duse împotriva propriului popor, prin dezbinare, minciuna si presiune, o mare comunitate locala din România îsi va declara statutul de oras liber, refuzând platile la bugetul de stat si comanda politica a Bucurestiului! Tensiunea se va propaga în tara si în Europa iar în Grecia se vor proclama alte orase libere! Posibil pentru România sa fie Timisoara (din nou), Iasi, Constanta sau Brasov.
11.Asasinat politic – Insecuritatea personala si traiul de zi cu zi, extrem de greu, identificate cu politica catastrofala dusa de actualul regim va determina primul asasinat politic dupa 1989!
12.Monitorizarea UE – Anomia statului român, cresterea saraciei si a dezordinii, vor determina UE sa instituie monitorizarea României si chiar introducerea unui sistem de decizie politica.
Prognoza mea se bazeaza pe evenimentele ultimilor ani si tendinta acutizarii conflictelor din societatea româneasca. Totodata iau în calcul tendintele mondiale. 


Nu sunt ghicitor, nu pot spune ca va fi cutremur în 12 mai, ca în 14 iunie vom scapa de Traian Basescu, ca s-au aratat „patru rigi pe cruce”,  ca în Baragan va apare o gaura de 40 m diametru si 30 m adâncime sau ca renasterea României se va produce din 2012 pentru ca suntem buricul pamântului! Dar exista o posibilitate ca toate acestea sa se produca!
Gânduri bune si curaj tuturor! Împreuna vom reusi!
Mircea Batranu
Sursa: Surse.org Un Proiect Open Source

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu